Bazen bir çocukluk hatırası bazen ise farklı nedenler oluşan ciltteki tırnak izlerinin tamamen iyileşmesi uzun zaman alır. Cildinizi onarmak ve izlerden tamamen kurtulmak için doğal yöntemler hazırladık. Bu malzemeleri düzenli kullandığınızda cildiniz kendisini daha hızlı yenilemeye başlayacaktır.

Tırnak İzlerini Yok Eden Doğal Yöntemler

E Vitamini

Besinlerin içindeki E vitaminlerinin yanında kapsül olarak satılan E vitaminlerinden cildinize uygun maskeler yapabilirsiniz. E vitaminini doğrudan cildinize uygulamamalısınız.

tirnak_izleri_aleo_vera_jeli.jpg

Aleo Vera Jeli

Cildi yenilemek konusunda etkili olan bir üründe aleo vera jelidir. Yaranın üzerine gün içinde birkaç defa aleo vera jeli uygulayabilirsiniz.

Karbonat

Doğal bir tedavi edici ve cildi yenileyici olan karbonat maskesi uygulayabilirsiniz. Cilt yüzeyindeki ölü derilerden kurtulmanızı sağlar ve yeni derinin yüzeye çıkmasını kolaylaştırır.

Hindistan-Cevizi-Yagı-yuz-tirnak-izi.jpg

Hindistan Cevizi Yağı

Cildin elastikiyeti arttırır ve nem dengesini sağlar. Bu özellikleri ile cilt hasarının onarılmasına yardımcı olur.

Saf Zeytin Yağı

Saf zeytin yağı cildin elastikiyet seviyesini arttırmanıza yardımcı olabilir. Cildinizdeki hasarın onarılmasına yardımcı olur.

Ciltteki İzlerin Çabuk Geçmesi İçin

Cildinizdeki izlerden kurtulabilmek için düzenli olarak peeling uygulamayı unutmayın. Bu şekilde cildinizin kendini yenilemesi daha kolay olacaktır. İzlerden kurtulabilmek için cildinizi her gün nemlendirmeyi ihmal etmeyin.

Derin yara ya da tırnak izlerinde cilt doktoruna başvurmalısınız. İz oluşumuna kısa sürede müdahale edilmezse iyileşme süreci daha uzun olabilir.

Cilt Çizikleri Nasıl Geçer? Ciltteki Tırnak İzleri İçin Doğal Maske Tıklayın !
Cilt çizilmesi nedir? Nasıl geçer? Tıklayın !