Rujla aynı işlevi gören ancak biraz daha farklı olan yeni nesil kalıcı ruj! dudak mürekkebi ile tanıştınız mı? Uygulanması kolay, kullanışlı olan dudak mürekkeplerini araştırdık.

Dudak mürekkebi olarak isimlendirilen ve dudaklarda hafif ruj etkisi yaratan bu ürünler nasıl kullanılır? Rujdan farkı nedir? Makyaj çantanızda vazgeçilmezler arasında girebilir.
ruj_dudak_murekkebi.jpg


Ruj kadınların vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biridir. Bu renkli makyaj ürünlerinde dikkat edilmesi gereken iki adımdan biri kendi dudak renginize uygun olan ruju seçmek diğeri ise ruju doğru bir şekilde uygulamaktır. Ortalama 10 saate kadar dudaklarda kalabilen ve farklı birçok marka tarafından satışa sunulmuş olan dudak mürekkeplerini araştırdık.

Kalıcılık özelliği ile gün içinde rujunu tazeleyemeyen kadınlar için iyi bir seçim olabilir. Kullanımında etrafa taşırma gibi bir durum olduğunda rujun kurumasına izin vermeden temizlemeniz gerekir. Işıltılı bir görünüm yarattığı için gece ve gündüz kullanımlarına uygundur.

Dudak mürekkebi seçerken iddialı renkler yerine günlük kullanımda şeftali ve açık pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerindeki kullanımlarda kırmızı ve bordo tonları ile dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.