Cildinizdeki kırışıklıkları yok etmek ve gergin bir cilde kavuşabilmek için doğal botoks etkisi gösteren ürünleri kendiniz hazırlayabilirsiniz. Yaşlanma karşıtı tonik yapımı ile cildinizdeki leke, sivilce izi ve ince kırışıklardan kurtulabilirsiniz.

Güzelleşmek ve cildin korunmasını sağlamak için pahalı kremler yerine doğru ve doğal bakımlardan yardım alabilirsiniz. Kırışıklık oluşumunu engelleyen ve cilt dokusunda yenilenme sağlayan tonik tarifi ile parlak ve ışıltılı görünüm elde edebilirsiniz.

Yaşlanmayı Engelleyen Tonik Yapımı

1 su bardağı su

2 çorba kaşığı C vitamini (eczanelerde bulabilirsiniz)

1 poşet yeşil çay

5 damla lavanta yağı

tonik_tarifi_lavanta_yagi.jpg


Hazırlanışı

Bir bardak kaynayan suyun içinde yeşil çay poşetini atın ve üzeri kapalı bir şekilde demleyin. Su ılık hale geldiğinde 2 çorba kaşığı C vitamini ekleyin. Lavanta yağını da ekledikten sonra karıştırın. Koyu renkli cam şişenin içinde ağzı kapalı bir şekilde saklayabilirsiniz. Güneş ışığından uzak tutun.

Püf Noktası

Kristal haldeki C vitamini havanda ezebilir ve toz haline getirebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?


Bu toniği cildinizi temizledikten sonra gözenekleri sıkılaştırmak ve cildi yenilemek için kullanabilirsiniz. Göz ve dudak çevresinde kullanmayın. Toniği kullandıktan sonra güneşe çıkmayın. Akşam kullanım için daha uygundur.

Toniğin içinde bulunan C vitamini cildin yenilenmesini sağlar. Lavanta yağı hoş koku verir. Yeşil çay ise içerdiği antioksidanlar ile kırışıkların azaltılmasına yardımcı olur. Yağ üretimini dengeler.

Evde Cildi Canlandıran ve Parlatan Tonik Yapımı için Tıklayın !
Yağlı cildin ilacı! yalancı tespih ağacı toniği nasıl yapılır? Tıklayın !
Her gün Ağır Makyaj Yapanlar Cildini Nasıl Temizlemeli Tıklayın !