Sırt Ağrılarına Uçucu Yağların Faydaları Ve Öneriler

Uçucu yağları rutininize dahil etmek bağlılık gerektirir. Ancak düzenli egzersiz ve düşük glisemik diyet gibi diğer uygulamalarla birlikte kullanıldığında iltihabı ve sırt ağrısını büyük ölçüde azaltabilir.
ucucu_aglar_sirt_agrisi_tedavisi.jpg
Kas ağrısını hedeflemek için uçucu yağları kullanmak, evde deneyebileceğiniz uygun fiyatlı bir çözümdür.

Uçucu yağlar, opioidler gibi daha güçlü tedavilerden çok daha az risk taşır. Uçucu yağlar genellikle çok az yan etkiye sahiptir ve bağımlılık yapıcı özelliği yoktur. Ancak yağlar yine de rutin oluşturulmadan dikkatli kullanılmalı ve kesinlikle tüketilmemelidir.

Cildiniz hassassa veya bir yağdaki bileşenlerden birine alerjiniz varsa, kızarıklık veya hafif tahriş olma ihtimaliniz vardır. Bir yağı ilk kez kullanırken, seyreltilmiş sıvıyı kolunuzda küçük bir test yaptığınızdan emin olun. 24 saat sonra tahriş olmazsa, yağın kullanımı güvenli olmalıdır.

Daha fazla insan, rahatsızlıkları için alternatif tedavi biçimlerine yöneldikçe, uçucu yağlar, kronik ağrı için denemeye değer basit bir evde çare olarak giderek daha fazla kabul görmektedir. Bilimsel araştırmalar, uçucu yağların sırt ağrısını hafifletmek için uygun bir seçenek olabileceğini göstermektedir.

Dikkat: Uçucu yağları sırt ağrınıza kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın!