Sağlıklı beslenme formüllerini uygulayarak, selülitleri yok edebilir, selülit oluşumunu önleyebilirsiniz. Selülitleri geçiren yiyecekler arasında özellikle brokoli, domates ve kişniş oldukça etkili sonuçlar veriyor. Elma sirkesi ise sadece selülitleri geçirmekle kalmıyor, beden güzelliğinizi maksimuma çıkarıyor.
  • Selülitlere Karşı Brokoli
Vitamin ve mineral zengini brokoli, besin değeri açısından oldukça değerlidir. Alfa lipoik asit içeriği ile selülitler ve pürüzlü cilt görünümünü düzelten sebze, sağlıklı beslenmenin de püf noktası niteliğindedir.

Selülit oluşumunun önlenmesi için ilk sırada yer alan besin, cilde canlılık ve tazelik verir. Kolajenliflerinin esneklik ve nem kazanması, sertleşmesinin önlenerek selülit görünümü oluşmaması için sıklıkla tüketilmelidir. Haftada 3-4 defa haşlanmış olarak tüketebilirsiniz. Üzerine limon sıkılarak muhteşem bir tat sunar.

selulit_yok_eden_besinler_gidalar-600x258.jpg


  • Selülit Önleyen Domates
Likopen, domatesi domates yapan, muazzam rengini veren bir bileşendir. Antioksidan özelliğiyle, kan dolaşımını canlandırır. Selülit oluşumunun önlenmesi, cilt dokusunun onarılması için domates, yüksek miktarda C ve E vitamini içerir.

Cildi sıkılaştırır, elastikiyetini artırır ve asidik yapısı ile bakterileri arındırır. Kolajen sentezini sağlayan ve üretimini arıran domates, kan dolaşımını hızlandırdığı için selülit oluşumunu önleyen değerli besinler arasındadır.

Likopen açısından zengin diğer besinler arasında karpuz, kayısı ve greyfurt yer alıyor. Pembe greyfurt tercih edilmeli ve yazın karpuz tüketimi bol miktarda yapılmalıdır. Bu besinleri sağlıklı beslenme sisteminize dahil edebilir, kürler uygulayarak cilt güzelliğinizi de tazeleyebilrisiniz.

En İyi Selülit Kremleri Tıklayın !

15 Günde Selülite Kesin Çözüm! Tıklayın !

Selülit için 9 doğal çare Tıklayın !

Cildi Yenileyen Kolajen Üreten Maske Tarifi Tıklayın !