Rinoplasti, burun estetiği olarak son yıllarda uygulanan en popüler yöntemler arasındadır. Yüz hatlarına ve oranlarına bakılarak, doğal görünüm sağlaması için burnun hafif şekilde küçültülmesi, büyütülmesi ya da orantılanmasıdır.

Burun ucu estetiği olarak, estetik ameliyatlara oranla daha kolay uygulamalar arasındadır.

Rhinoplasti Nasıl Yapılır?
Burundaki şekil bozukluklarının giderilmesi, eğriliklerin düzeltilmesi, düşük burunlara minik dokunuşlar ile form kazandırılması için uygulanan estetik yöntemlerden biridir. Ameliyathane koşullarında, lokal ya da genel anestezi ile uygulanır.

Deviasyon denilen burun kıkırdağındaki eğriliklerin giderilmesinde de uygulanabilir. Nefes alma sorunlarının giderilmesi, burun etlerinin alınması ve şekildeki kusurların giderilmesi için tercih edilen yöntemler arasındadır.



Burun Ucu Estetiği
18 yaş üzerindeki kişilere uygulanan, 2-3 saat süren bir estetik uygulama çeşididir. Burnun alt kısmından küçük bir kesi açılarak yapılır ve maksimum 1 haftada iyileşme sağlanır. Kıkırdak yapının düzeltilmesi sağlanabilirken, burun ucunun hafif yüksek olması için dolgu uygulamaları yapılır.

Şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesi sağlanır, eğrilik ve kusurlar giderilir. Burun estetik ameliyatlarına oranla daha doğaldır. Kemik yapıya dokunulmadan, mevcut yüz hatlarına orantılama sağlanır.

Burun ucu estetiği ameliyatı yapılırken, diğer estetik uygulamalar da kombine olarak yapılabilir. Daha önce estetik ameliyat olmuş kişilerde düzeltme için yeniden ameliyat yerine tercih edilebilir yöntemler arasında yer alır. Solunum problemlerinin giderilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması açısından popüler uygulamalardan biridir.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları Tıklayın !

Burun Estetiği Hakkında Herşey Tıklayın !

Burun estetiği yaptıracaklar dikkat! Tıklayın !