Diyet programlarından yararlanırken kalıcı bir şekilde kilo vermek son derece önemlidir. Bu noktada ise sağlık açısından zararlı olmayan diyet listelerinden yararlanmak gerekir. Diyet listesi Canan Karatay söz konusu olduğunda alternatifler oldukça fazladır. Ancak hazırlanan programlar herkesin sağlığına uygun olmadığından, uygulamadan önce dikkatli olmakta fayda vardır. Kolay diyet seçenekleri sayesinde kadınlar ve erkekler kısa süre içerisinde istedikleri görünüme sahip olabilirler. Ancak verilen kiloların kalıcı olması adına istikrar sağlanması önemlidir.

Protein Ağırlıklı Listeler
Et, balık, yumurta gibi protein ağırlıklı diyet listelerinden yararlananlar, daha kalıcı bir şekilde kilo verebilirler. Diyeti haftada bir bozmak ya da ara vermek, sağlık açısından son derece zararlı olduğundan dolayı kalıcı kilo verilebilecek yöntemleri değerlendirmekte fayda vardır.

protein_Agirlikli_diyet-600x450.jpg


  • Ananas, avokado ya da diğer besinler ile yapılan diyetler son derece avantajlı ve sağlıklıdır.
  • Üstelik diyet yanında spor yapanlar, formlarını uzun bir süre koruyabilirler.
  • Canan Karatay diyeti yapanlar genellikle önemli ölçüdeki kilolarından kurtulduklarını ve uzun süre aynı formlarını koruduklarını dile getirmektedirler.
  • Uzun süre aç kalmamak ve doğru bir program oluşturmak, kalıcı kilo verebilmek adına dikkat edilmesi gereken unsurlar arasındadır.
  • Protein Diyeti (haftada 3 kilo) için Tıklayın !
Tahıllardan uzak durmak: Kilo vermek ve tekrar aynı kiloları almamak adına hamur işi ya da tahıllardan uzak durmakta fayda vardır. Ekmek, pide ya da benzeri yiyeceklerin günlük belirli bir oranda tüketilmesi gerekir. Ayda 10 kilo verdiren diyet ile kısa sürede zayıflamak isteyenlerin tahıl tüketimi konusunda bilinçlenmelerinde yarar vardır.

Sağlıklı Kilo Vermek İçin Öneriler Tıklayın !

Diyeti bozdum diyerek bu Hataları Yapmayın ! ! Tıklayın !

Diyeti Neden Sürekli Bozuyorum? Tıklayın !

Tok Tutan ve Yağ Yaktıran Tarçınlı Süt Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Zayıflatan Diyet Listeleri için Tıklayın !