İkizlere konulacak isimler araştırılırken genellikle isimlerin birbiriyle olan uyumlarına dikkat edilmektedir. Bu durum genellikle ikizler için daha sık görülse de normal kardeşler için de tercih edilmektedir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli kısım, iki isimin birbiriyle uyumu değil, iki isminde güzel anlamlı olmasıdır. Bunun dışında dilediğiniz ismi koymanız mümkündür.

populer_ikiz_bebek_isimleri_2019-600x410.jpg


İkiz Bebekler İçin İsim Önerileri
Aynı anda iki güzel evlada sahip olmak oldukça güzel bir duygu olmasına rağmen bazı tatlı zorlukları da beraberinde getirebilmektedir. Bunlardan elbette ilki bebeklere iki güzel ve uyumlu isim bulmakla başlıyor. İşte sizler için seçtiğimiz uyumlu kardeş isimleri.

  • Özgür – Özge
  • Efe – Ece
  • Defne – Leyla
  • Deniz – Derya
  • Cemre – İrem
  • Berk can – Mertcan
Birbirinden güzel ve uyumlu bu isimler özellikle geçtiğimiz son dönemlerde birçok ikiz bebek tarafından kullanılmaktadır. Bu isimlerden bazıları hem kız bebekler için hem de erkek bebekler için kullanılan ortak isimlerdir.

ikiz_bebek_isimleri_2019-600x400.jpg


Bebeklere İsim Koyarken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?
İkiz bebek isimleri dini inançlara ve geleneklere göre çeşitli farklılıklar göstermektedir. Ancak genel itibariyle uyumlu isimler arayan aileler bu durumu kimi zaman anlamsız kelimelere kadar götürebilmektedir. Bunun önüne geçmek için verilecek en güzel tavsiye; öncelikli olarak iyi bir anlama sahip ve mümkünse tarihte iyi ahlakıyla bilinen karakterlerin isimlerinin seçilmesidir. Bu huşulara dikkat edildikten sonra güzel isimleri seçerek ikiz bebeklerinize ömür boyu taşıyacakları isimleri armağan edebilirsiniz.

Çift Bebek İsimleri ve Anlamları 2019 Tıklayın !

Popüler Bebek İsimleri ve Anlamları 2019 Tıklayın !

Nadir Bulunan Kız Ve Erkek Bebek İsimleri 2019 Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: Nevreste