Nişanlık seçiminde nasıl bir abiye giyeceğinize karar vermek zor bir seçim olabilir. Ancak bunun için acele davranmamalı ve farklı abiye elbise modelleri denemelisiniz. Böylece size en çok yakışanı bulabilirsiniz. Nişanlık seçiminde bazı kriterlere dikkat etmeli ve bu kriterlere uygun olarak nişan elbisenizi almalısınız.

Mevsimsel Tercihler Yapın
Nişan töreninde havanın nasıl olacağı abiye seçimi için önemlidir. Nişan için kıyafetler 2018 yılında mevsimsel olarak ayrılır. Dekoltesi çok, mini abiyeler genelde yazın nişan töreni yapacak olanlar için idealdir. Bayar ayları için uzun dantel kol detaylı nişanlık elbiseleri tercih edebilirsiniz.

nisanlilik_abiye_secimi.jpg


Nişan Yerine Göre Abiye Seçin
Nişanda harika görünmenin sırrı mekana uygun elbise seçmektir. Geç saatlerde yapılacak bir nişan töreni için daha uzun topuklar, uzun nişanlık elbise modelleri 2018, ve koyu tonlu makyajlar tercih edilir. Kumsalda yapılacak nişan törenleri için balık modelleri seçebilirsiniz. Salon törenleri için kabarık modeller uygun olacaktır.

dogru_nisanlilik_secimi-600x900.jpg


Damatla Uyumlu Modeller Tercih Edin
Nişanlık için kıyafet modelleri seçiminizi yaparken damatla uyumlu olmaya da özen göstermelisiniz. Lacivert takım giyen damatla uyumlu olmak adına lacivert renklerde bir abiye elbise seçebilirsiniz. Genel olarak damatlar siyah, gri, lacivert tonlarını tercih eder. Siz de uyumu yakalamak için bu koyu renkleri ya da bunlarla uyumlu olacak tonları tercih edebilirsiniz. Şık abiye modelleri 2018 kreasyonlarında damatla uyumlu modelleri görebilir ve hazır almak yerine uyumlu modeller diktirebilirsiniz.

ozel_nisanlik_modelleri_2019.jpg


Yeni Sezon Nişanlık Modelleri için Tıklayın !

En Şık Nişanlık Modelleri Tıklayın !

Yaz 2019 Abiye Elbise Modası Neler Olacak? Tıklayın !