Makyaj yapmaktan hoşlanmayan ya da makyaj için zamanı olmayan kadınlar için cildi canlandıran öneriler hazırladık. Makyaj yapmadan güzel olmanın 3 sırrı nedir? Günlük hayatınızdaki küçük değişiklikler ile her zaman güzel görünebilirsiniz.

Her gün güzel ve canlı bir cilt ile uyanmak ve makyaj yapmadan özgürce dışarı çıkabilmek ister misiniz? Hayatınızda yapacağınız küçük değişiklikler ve uygulamalar ile bunu başarabilirsiniz. Cildinizin parlak ve canlı görünmesini sağlamak için bilmeniz gerekenleri sıraladık. Bu yöntemler mankenlerin podyum öncesi uyguladığı yöntemlerdir ve cildi aydınlatma özelliğine sahiptir.

Meyve Suyu İçin

Vitamin bakımından zengin özel hazırlanmış meyve suları için. A, B, C , D ve E vitaminlerini birlikte bulunduran meyve ve sebzelerden hazırlanmış özel karışımları kullanmaya başladıktan bir hafta sonra cildinizdeki değişimi gözlemleyebilirsiniz. Cildinizde oluşan canlılığa hayran kalabilirsiniz. Nar, domates, portakal, havuç, yeşil yapraklı sebzelerden hazırlanmış bu karışımlar doğal detoks etkisi gösterecektir.

makyajsiz_guzellik.jpg


Uyuyun


Uyumak güzelleşmenin en çabasız ve ekonomik yoludur. Günde ortalama 7 saatlik bir uyku cildinizin yenilenmesini sağlar. Kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı olur. Uyku saatinize dikkat ederken kaliteli uyumayı ihmal etmeyin. Yatak odanızın sağlıklı bir uyku için hazırlamalısınız. Uyumadan önce ve sonra bir bardak su içebilirsiniz.

Soğuk Su Kullanın


Cildi canlandıran ve yenileyen soğuk su, kan akışının hızlanmasını sağlar. Soğuk su ile duş almak istemiyorsanız sadece durulanırken soğuk suyu kullanabilirsiniz. Sabah uyandığınızda soğuk su ile yüzünüzü yıkamak uykunuzun açılmasını sağlayabilir. Soğuk su ile saçlarınızı durulamak ise daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olacaktır.