Kilo vermeye zayıflatmaya özellikle göbek ve bel eriten yeşil ayran tarifi sağlıklı kilo vermenize yardımcı olacaktır. Yeşil ayran nasıl yapılır? Yeşil ayranın faydaları nelerdir ?

yesil_ayran_nasil_yapilir_yesil_ayranla_kilo_verme.jpg


Yeşil Ayran Faydaları
  • C vitamini yönünden zengindir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Kilo vermeye yardımcıdır.
  • Güçlü bir antioksidandır.
  • Karaciğere faydalıdır.
  • Kalsiyum deposudur.
Yeşil Ayran Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
  • 1 bardak ayrak
  • 1 şişe maden suyu
  • Taze nane
Yapılışı:
Nane sevmeyenler maydanoz, roka, dereotu gibi yeşil renkli sebze tercih edebilirsiniz. Naneyi sapı ile birlikte kabınıza koyun. Bu kaba ayranı da ekledikden sonra blendırdan geçirin. Yeşil ayranımızı elde etmiş olucağız. Eğer robot ile yaparsanız yemyeşil hale gelir. Blendırdan geçirdiyseniz naneler parçacıklı hale gelir lezzetli bir içecek olur. Ayranda kalsiyum bakımından zengin ve tokluk hissini arttıran bir içecek olduğundan kilo vermenize yardımcı olmaktadır. İçersindeki kalsiyumdan dolayı özellikle göbek ve bel çevresindeki yağ yakımını hızlandırır. Blendırdan geçirdiğimiz yeşil ayranımıza maden suyunu ekliyoruz. Böylece mineral miktarını arttırmış oluyoruz. Minareller hem faydalı hemde daha enerjik hissetmemizi sağlayacaktır. Terle atılan mineralleri bu yeşil ayran detoksu ile geri alıyoruz. Sporcular için harika bir tarif olup eğer egzersiz yapmıyorsanız yazın sıcak günlerde ter kaybettiğiniz zaman keyifle içebilirsiniz. Dilerseniz içine buzda ilave edebilirsiniz. Protein ve kalsiyum bakımından zengin faydalı bir içecek olup ara öğünlerinize ekleyebilirsiniz.

gobek_eriten_bel_incelten_yesil_ayran_tarifi.jpg


Yeşil Ayran İle Nasıl Kilo Verilir?


Yeşil ayran ile kilo vermek için sadece içmek yeterli değildir. Sağlıklı bir diyet düzenli beslenme ve egzersiz şarttır. Yeşil ayran zayıflamanıza hızlı kilo vermenize yardımcı olucak sağlıklı bir içecektir. Özellikle göbek eritme egzersizlerinden sonra içerseniz faydasını göreceksiniz. Tek zayıflamadan ziyade vücudunuzu temizler ve enerji veren sağlıklı lezzetli bir içecektir. Yeşil ayranı diyetinizde tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışın.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tme-hareketleri-egzersizleri-kilo-verme.1731/
Göbek Eritme Egzersizleri için Tıklayın !
Göbek ve Bel Eriten Sodalı Çay Kürü için tıklayın !
Patlıcan Suyu ile Göbek Nasıl Eritilir? Tıklayın !
30 Günlük Zayıflama Diyet Listesi Shred Diyeti için Tıklayın !