Güzellik ve bakım konusunda Japonlar her zaman bir adım ön plandadır. Cilt bakımına önem veren, her zaman mermer gibi sağlıklı ve ışıldayan bir görünüme sahip olmak isteyen Japon kadınlarının kullandıkları yöntemler her geçen gün biraz daha artar. Genç bir cilt için doğal ürünlerden yararlanmak isteyenler adına ise alternatifler oldukça fazladır. Doğal kolay cilt bakımı sayesinde leke, sivilce ya da yağlanma sorunu olanlar kendilerini daha iyi hissedebilirler.

Pirinç Suyu Ve Yeşil Çay
Japonların güzellik için kullandıkları en yaygın besinlerden bir tanesi pirinçtir. Pirinç suyunun cildi beyazlatma etkisi olduğu gibi aynı zamanda gözenek görünümünün azaltılmasına da yardımcı olur.

  • Tonik olarak da kullanılan pirinç suyu, gözenek ve yağlanma sorunu olanlar için en avantajlı çözüm yollarından bir tanesidir.
  • Cilt gözeneklerini temizlemek için bakım maskeleri arayışında olanlar, herhangi bir zararı olmayan pirinçten yardım alabilirler.
  • Pirinç unu ile hazırlanan bakım maskesi tarifleri doğal olduğu için hassas ciltlere uygundur.
  • Yine aynı şekilde yeşil çay da cildi güzelleştirmek için kullanılan alternatiflerden bir tanesidir. Cildinize Sihirli Dokunuş: Yeşil Çay Tıklayın !
  • Antioksidan özelliği olduğu için cilt üzerinde biriken mikropların arındırılmasına yardımcı olur.
guzellik_sirlari_dogal_cilt_maskesi_tarifleri-600x336.jpg


Yosun maskesi: Japon güzellik ürünleri söz konusu olduğunda yosun maskesi de çok fazla tercih edilir. İçeriğinde yağ asitleri ve vitamin olduğundan dolayı cilde etkili bakım sağlar. Yosun maskesinin yararları arasında, renk tonunu eşitlemesi ve sivilce izlerini geçirmesi de gösterilebilir. Kimyasal temizleme ürünlerine göre bu tür doğal içerikler her zaman daha avantajlıdır. Yosun maskesi tarifi için Tıklayın !

Porselen Gibi Ciltlerin Sırrı: Cilt Fırçalama Yöntemi ! Tıklayın !

Koreli kızların güzellik sırları için Tıklayın !

Dünya kadınlarının güzellik sırları Tıklayın !

Ünlülerin Güzellik Sırları için Tıklayın !

Cilt lekeleri için prinç suyu Tıklayın !