Gözaltı morluklarını iyi gelecek tarifler size kozmetikten başka alternatife sahip olduğunu hatırlatır. Evde kullandığınız malzemelerle gözaltı morluklarınıza iyi gelecek uygulamalardan yararlanarak kozmetik ürünlerinin yan etkileriyle birlikte bütçenizi de koruyabilirsiniz. Birbirinden değerli uzmanlar tarafından önerilen denenmiş tariflerle kısa süre içerisinde kendiniz hazırlayacağınız tariflerle gözaltı morluklarından kurtulabileceksiniz.

Gözaltı Morluklarına Neler İyi Gelir?
Evinizde sahip olduğunuz uygulamalarla genetik faktöre bağlı olmayan gözaltı morluklarından kurtulabileceğinizi biliyor musunuz?

  • Yorgunluk,
  • Stres,
  • Uykusuzluk,
  • Alkol ve sigara tüketimi
goz_alti_morluklari_icin_krem_tarifi-600x400.jpg


Kaynaklı gözaltı morluklarına karşı kullanabileceğiniz doğal yöntemlerle pahalı kozmetik uygulamalarına ihtiyaç duymayacaksınız. Göz altı morluklarına ne iyi gelir sorusu için paylaşacağımız tariflerin tamamı evinizde bulunan malzemelerden seçilmiştir.

  • Patates ve salatalık dilimlendikten sonra soğuması için buzdolabında bekletilir ve soğuması sonrası yaklaşık 30 dakika boyunca göz kapaklarının üzerine yerleştirilirse gözaltı şişkinliklerini ve morluklarını geçirir.
  • Bir pamuk yardımı ile elmanın suyunu sıkarak gözaltı bölgenize uyguladığınız morluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.
  • Göz altı morluklarına kesim çözüm istiyorsanız aradığınız çözüm maydanoz ve yoğurtta gizlidir! 3 çorba kaşığı maydanoz ile 2 çorba kaşığı maydanozu karıştırarak göz bölgesine uygulamalı ve 30 dakika sonra ılık suyla yüzünüzü yıkamalısınız.
ibrahim_saracoglu_goz_alti_morluklarina_ev_yapimi_dogal_maske_tarifi-600x320.jpg


İbrahim Saraçoğlu’ndan Gözaltı Morluklarına Kür Tarifi
Hepimizin yakından tanıdığı ünlü şifalı bitkiler uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, gözaltı morlukları için kendisinden istenen çözümlere maske tarifi paylaşmıştır. Göz altı morlukları İbrahim Saraçoğlutarifinde;

  • Bir kap içerisinde taze ebegümeci ezilerek kap içerisine bir çay bardağı elma suyu eklenerek göz altına gelecek kıvama kadar karıştırılır.
  • Elde edilen karışım gözaltına sürülmesi sonrası 30 dakika bekletilerek ılık su ile temizlenir.
İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen göz altı morlukları için krem tarifini her kullanım için taze olarak yaparak uygulamanız gereklidir.

Göz Altı Morlukları İçin Doğal Maske Tarifi Tıklayın !

Suna Dumankaya Göz Altı Morlukları İçin Maske Tarifi Tıklayın !

Göz Altındaki Morluklara Doğal Çareler Tıklayın !

Göz Altı Morlukları 13 Adımda Nasıl Geçer? Tıklayın !

Göz altı morlukları ve sivilcelere domates maskesi Tıklayın !