Cildinizin parlak görünmesi için makyaj yapmak istiyor ancak yeterli zamanınız olmayabilir. Hızlı makyajı 3 adımı ile sabahları hızlı hazırlanma sırları hakkında küçük bilgiler edinebilirsiniz.

Güzelliğinizi belirgin hale getirmek ya da solgun teninizi canlandırmak için mutlaka bilmeniz gereken hızlı makyaj teknikleri vadır. Evden çıkmadan önce sadece 5 dakikada yapabileceğiniz kolay makyaj hakkında bilmeniz gerekenleri sıraladık.

Kolay Makyajın Püf Noktaları

Renkli Nemlendiricileri Tercih Edin

BB, CC ya da DD kremlerden cildinize en uygun olanı seçin. Bu kremlerin cilde uygulanması oldukça kolaydır. Islak makyaj fırçası ile hata yapmadan sadece iki dakika içinde uygulayabilirsiniz.

Cildinize az mikatrda uyguladığınız ürünü göz altınıza da uygulayabilirsiniz. Göz çevrenizin daha canlı görünmesine yardımcı olabilir. Acilen evden çıkmanız gereken günler için ideal bir üründür.

Rimel Olmazsa Olmaz


Gözlerinize far uygulamak için yeterli vaktiniz yoksa kirpiklerinize uygun dolgunlaştırma özelliği bulunan bir rimel tercih edebilirsiniz. Gözlerinizin ön plana çıkmasını sağlar ve canlı görünümü kolaylaştırır.

Allık İle Canlanın

Makyajınızın son adımı allık olabilir. Doğal yapısı pembe cildiniz varsa allık yerine aydınlatıcıları elmacık kemikleriniz ve kaş altınıza az miktarda uygulayabilirsiniz.

Pratik Makyajın Püf Noktası

Hızlı hazırlanmanız gereken günlerde fırça kullanmak için yeterli vaktiniz yoksa ellerinizden yardım almaktan çekinmeyin. Burada dikkat etmeniz gereken ise ellerinizin temiz olması gerekir. Cildinize bakteri bulaşmasını engellemelisiniz.

Son adım olarak dudaklarınıza renkli dudak parlatıcıları uyguladığınızda günü kurtacak en hızlı makyajı kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Sabahları hızlı makyaj yapıyorsanız akşam cildinizi iyi nemlendirmek sabah makyajını kolaylaştırır.