Greyfurt diyeti yapmak ideal kilolarına ulaşmak isteyenler için çok kolay uygulanabilen bir yöntemdir. C vitamini deposu olan bu faydalı meyveden yararlanarak kısa bir süre içerisinde zayıflamak mümkün olmaktadır. Greyfurt içerisinde bulunan lifler sayesinde kilo vermekte etkili meyveler arasında bulunur ve sağlıklı kilo vermek isteyenlerin tercihidir. Ancak uygulanacak bütün diyetlerde yapılacak uygulamaların diyetisyene danışarak yapılması gerektiği unutulmamalıdır.

Greyfurt Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?
Greyfurt faydaları saymakla bitmeyecek kadar çok olan meyveler arasında bulunmaktadır. Greyfurt diyetlerinin en önemli etkisi meyvenin yağ yakıcı özelliğinden kaynaklanmakta ve kandaki insülin seviyesini azaltan greyfurt ile yapılan zayıflama diyetleri olumlu sonuç vermektedir.

greyfurt_diyeti_yapanlar_zayiflama-600x400.jpg


Greyfurt Diyeti Uygulamaları Nasıl Olur?
  • Greyfurt diyeti yaparken protein ağırlıklı beslenmeye özen göstermek gerekir.
  • Proteinli gıdalar yanında greyfurt suyu içilmesinde gerekir.
  • Bütün öğünlerde greyfurt yenilmeli ya da greyfurt suyu içilmelidir.
  • Diyet uygulamalarında su tüketimi oldukça önemlidir. Su tüketimine ağırlık vermek gerekir.
  • Düzenli ilaç kullanımı olan kişilerin diyete başlamadan önce doktora danışmaları gerekir.
greyfurt_diyeti-600x300.jpg


Greyfurt Diyet Uygulama Çeşitleri
Greyfurt suyu ile dört öğünlü olarak uygulanan zayıflama yönteminde diyet programında sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece atıştırmalığı öğünleri bulunur. Greyfurt suyu tüketiminde şeker kullanılması yasak olmakta ve yiyecekler pişirerek tüketilmektedir.

  • Kahvaltıda tüketilen greyfurt yumurta diyeti uygulama yönteminde sabah aç karnına bir bardak greyfurt suyu içmek ardından 2 adet haşlanmış yumurta yemek gerekir.
  • Yağların yakılmasında oldukça etkili olan diyetler arasında greyfurt soda yöntemi bulunmaktadır. Bu diyette herhangi bir yemek program uygulaması bulunmaz. Yenilen gıdalara destek olarak soda ile birlikte greyfurt tüketilmesi gerekir.
  • Greyfurt limon zencefil ile uygulanan yöntem metabolizmayı canlandıran ve hızlı kilo verilmesinde etkili olan yöntemdir. 7 gün boyunca uygulanması gereken kür sonucunda bağırsaklarda meydana gelen rahatlama hissedilecek ve göbek bölgesinde incelme olacaktır.
Greyfurt Ve Haşlanmış Yumurta Diyeti İle 4 Günde 4 Kilo Tıklayın !

Asker Diyeti ile 3 günde 5 kilo Tıklayın !

Yumurta Diyeti ile 2 haftada 9 kilo Tıklayın !


Limonlu Su Zayıflatır Mı Faydaları Nelerdir? Tıklayın !
  • greyfurt_diyeti_nasil_yapilir_diyet_listesi.jpg
    greyfurt_diyeti_nasil_yapilir_diyet_listesi.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 413