Göbek bölgesinde fazla yağlanma olanların denemesi gereken bazı kürler bulunmaktadır. Öncelikle göbek bölgesindeki yağların erimesi için gerekli olan sağlıklı beslenmedir. Ve sağlıklı beslenme ile birlikte mutlaka egzersiz yapılması gereklidir.

Günlük hayatta hareketsizlik ve hızlı sağlıksız beslenme sonucunda göbek kısmında yağlar birikir. Bu yağlardan kurtulma yöntemlerine destek olacak kürler ile daha hızlı göbek eritmek mümkündür. Göbek eritme kürü kullananlar oldukça faydalarını görmüşlerdir.

gobek_eriten_kurler_bolgesel_zayiflama-600x448.jpeg


Yoğurt Kürleri
Göbek bölgesindeki yağları eriten en etkili kürlerden biridir. Göbek eriten kürler arasında en çok yoğurt kürleri etkilidir.

İçeriğinde, yoğurt, zerdeçal, tarçın ve zencefil bulunmaktadır. Kürde kullanılacak olan yoğurt mutlaka doğal ve yağsız olmalıdır. Yağsız yoğurtlar ödem söktürür ve yağ yakıcı özelliktedir. Yarım limon suyu, 3 kaşık yoğurdun içine, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil ve bir çay kaşığı tarçın eklenerek yapılır. Haftada 2 kez kullanılmalıdır. Gece yatmadan 3 saat önce yenilmelidir. Ve bu kürden sonra gece uyuyana kadar 1 litre kadar su içilmelidir. Bu göbek eriten kür zencefil, zerdeçal ve tarçının yağ yakıcı özelliklerinin yoğurt ile birleşmesi sonucunda etkili bir yöntemdir.

Maydanoz, dereotu limon ve yoğurt kürü, akşam yemeklerinden 2-3 saat sonra yenilen bir kürdür. 1 tutam maydanoz, 1 tutam dereotu, bir limon suyu ve 4 kaşık yoğurt karışımından oluşmaktadır. Hızlı göbek yağı eritmekte etkilidir.

Yoğurt ve maden suyu ile göbek eriten bir kür yapmanız da mümkün. Bu kür aynı zamanda oldukça iştah kapatıcıdır. Bir şişe maden suyu ile ayran yapmanız yeterli olacaktır bu kür için. İstenildiğinde limon suyu da eklenebilir. Bu kürü özellikle kahvaltıdan 2-3 saat önce tüketmek gerekmektedir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce de tüketildiğinde haftada 2-3 kilo vermek mümkündür. Tabi ki destekleyici egzersiz ve diyet programlarına da uyularak bu kürler denenebilir.

Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritmek İçin Tıklayın !
Göbek ve Basen Eriten Kabak Kürü Tarifi için Tıklayın !
Korseyle Göbek Eritme Nasıl Yapılır?
İbrahim Saraçoğlu’ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !
Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !