EXIMIA HR 77 Platinum,bir çok farklı teknolojinin; lazer, vakum terapi, radyo-frekans gibi kombinlenmesi ile kişiye ve uygulanan bölgenin problemine göre farklı protokoller sunan total vücut şekillendirme cihazıdır.

Sistem 7 günde uygulanan bölgede %40 yağ azalımı sağlıyor. Çalışılan teknolojiye uygun krem ve jellerimiz var. Bunlarla beraber sanki masaj yaparcasına farklı başlıklarda cilt üzerinden uygulama yapılıyor. Hiç bir ağrı ya da acı hissedilmiyor. Seanslar 30 dk ile 1,5 saat arasında kişiye ve problemlere göre farklılıklar gösteriyor.

EXIMIA faydalarını, fazla yağlardan kurtulma, incelme, sıkılaşma, selülit ve çatlak tedavisi olarak sıralayabiliriz. Sistem bunlardan birini yapma üzerine değil hepsi için farklı kombin teknolojileri barındırdığından işlemler sonrasında zayıflayan bölgede sarkma olmuyor. O bölge ayni zamanda sıkılaşıyor, toparlanıyor.
Eximia Hr 77 Platinum.png


Ya da incelme ile selülit tedavisini de yapmış oluyor gibi örnekler verebiliriz. Amacımız kişiyi istenilen forma sokmak bunu da farklı yöntemler ile kişiye özel olarak uyguluyoruz. Öncesinde problemi saptıyoruz. Sonrasında uygun teknolojiler ile işlemleri sırasıyla yapıyoruz.

Vücutta yağlı olan her bölgeye uygulanabiliyor. Gıdı dediğimiz çene altı bölgesi dahil olacak şekilde, yüz, kollar, karın, sırt, bacaklar olarak total olarak uygulama yapılıyor. Ayrıca sistem içinde bulundurduğu teknoloji sayesinde kalbin üzerinde rahatlıkla kullanabilmemize olanak sağlıyor. Bu da erkeklerde göğüs sarkmasına ameliyatsız bir çözüm oluşturuyor.

Bayanlarda da göğüs bölgesinde toparlama sıkılaşma sağlanıyor. Ayrıca kadınlarda hamilelik sonrasında rahatlıkla kullanabilmemiz de mümkündür. Sezaryen doğumda dikiş izi iyileşince seanslarımıza başlıyoruz. Yüz için ayrıca detox ve anti-aging programlarımız ile hem cilt bakımınızı yapıp hem de sonrasında radyo-frekans ile sıkılaşma ve ciltte toparlama görüyoruz.

Total vücut şekillendirme konsepti ile üretilen İtalyan mucizesi EXIMIA HR 77 PLATINUM deneyimini sizlerde kliniğimizden bilgi alarak yaşayabilirsiniz…

www.eximiaklinikleri.com
Instagram hesabımız : eximia_turkiye
Facebook hesabımız : Eximia Türkiye

  • Eximia Hr 77 Platinum.png
    Eximia Hr 77 Platinum.png
    383,7 KB · Görüntüleme: 539