Öncelikle kimse elini uzatınca hemen dokunabileceği ya da sahip olabileceği şeylerin kıymetini bilmez. İlişkilerde de durum böyledir. Erkekler hangi kadınların peşinden koşar diye merak ediyorsanız ulaşılmaz görünmelisiniz. Gizemli, ulaşılmaz ve hemen kaçabilecek kadınlar; erkeklerin en çok elde etmek istedikleri , peşinden koşmayı asla bırakmadıkları kadınlardır.

Aslında bu biraz içgüdüsel bir durum. Zor kadını oynayan kişiler ile gerçekten zor bir kadın olanlar kendilerini bir iki süreç sonunda belli eder. Oyunu kuralına göre oynamak isteyenler öncelikle erkeklerin nelerden hoşlandığı konusunda fikir sahibi olmalıdır. Daha sonra zor kadını oynayabilirler.

Bilindiği üzere erkeklerin tavlama sanatı oldukça güzel ilerler. Erkekleri peşinden koşturmak isteyen kadınların bu sanatı bozması gerekiyor. Nasıl mı? Her mesajına cevap vermek zorunda değilsiniz. Biraz kafa karıştırmak işe yarayacaktır. Onu unutamıyorum ne yapmalıyım kadınların bir başka sorunudur. Unutmak istediğiniz kişi ile ilgili her şeyi çöpe atın. Kendinize zaman tanıyın. Kimse vazgeçilmez değildir. Eski bir anı olacağı fikrine kendinizi alıştırın. Böylelikle süreç daha iyi ilerler. Çivi çiviyi söker fikri tamamen yanlıştır. Bir kişiyi unutmadan diğeri ile beraber olanlar kısa sürede geri dönüş yapar. Başladığı yere döner. Bu nedenle kendinize vakit ayırmanız ve mutlu olduğunuz şeyleri yapmanız daha doğru olacaktır.



Aşık oldum ama o beni tanımıyor durumu ise tamamen platonik bir aşkın ilk sinyalleridir. Gerçek bir aşka dönüşmesini istiyorsanız kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. Kadınlar hangi erkeklerden hoşlanır diye düşünenler için ise kadınlar; özgüvenli, esprili, güçlü ve dürüst erkeklerden hoşlanır. Bu durumda özelliklerinizin farkında varmanız gerekiyor.

Hangi Erkekler ile Evlenilir? Doğru Erkeği Nasıl Bulurum? Tıklayın !

Hangi Burç Hangi Burçla İyi Anlaşır? Tıklayın !

Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalıyım? Tıklayın !