Sonbaharda kullanacağınız en önemli parçaları liste haline getirerek işe başlayabilirsiniz. Kullanışlı ve diğer giysi ve ayakkabılarınız ile kombinlenmesi kolay olacak parçalara öncelik verebilirsiniz. Sonbaharda giyebileceğiniz bir trençkot, jean gömlek ve birkaç ince kazak ve gömleği listenize almanızda yarar olacaktır.

Ayakkabı seçiminizde ilk olarak elinizdeki ayakkabıları gözden geçirmelisiniz. İstediğiniz tarzda bir spor ayakkabı ve süet kısa bir bot bu sonbahar modasında sıkça karşımıza çıkacaktır. Bu iki ürünün birçok kıyafet ile kombinlenmesi de kolay olacaktır.

Renk tercihlerinizde ten renginizi de dikkate alarak kıyafet seçmelisiniz. Kırmızı, hardal sarısı ve lacivert gibi renklerin giysiler ile kolay kombinleyebilirsiniz.

Tarzınıza uygun olan kıyafetleri içeren bir alışveriş görsel listesi oluşturmak size fikir vermesi açısından önemlidir. Telefonunuzda ya da bilgisayarınızda böyle bir dosya oluşturabilirsiniz.

Bu sonbaharda almanız gereken bizim seçtiğimiz üç ürün ise şöyle. Kaliteli bir jean gömlek, uzun ve kullanışlı bir trençkot, diz altı uzun etek bu üç kıyafeti farklı şekillerde kombinleyebilirsiniz.

sonbahar_kombin_alisveris_moda (1).jpg
sonbahar_kombin_alisveris_moda (2).jpg
sonbahar_kombin_alisveris_moda (3).jpg
sonbahar_kombin_alisveris_moda (4).jpg