Şık gelinlikler 2019 senesinde de göz kamaştırırken bu heyecanı bir kere yaşayacak olan genç kızlar hayallerindeki gelinliği bulmak istiyor. Her kadın için çok özel olan gelinlik seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı altın kurallar bulunuyor. Bu altın kurallara uyduğunuz takdirde siz de düğününüzde mutlulukla dans edebilirsiniz.

Provalarda Yakın Arkadaşınız Olsun
Provalarda mutlaka siz sakinleştirecek ve size doğru yönlendirmeler yapabilecek, fikir danışacağınız arkadaşlarınız yanınızda olsun.

gelinlik_modelleri_2019_yaz_-3.jpg


Farklı Modelleri Mutlaka Deneyin
Tek omuzlu gelinlik modelleri, straplez modeller, kabarık ve balık gelinlik modelleri gibi farklı model seçeneklerini denemelisiniz. Böylece vücudunuza en çok yakışan gelinlik modelini bulmuş olacaksınız. Kemerli gelinlik modelleri gibi aklınızda olmayan modelleri dahi denerseniz doğru gelinliğe daha çok yaklaşmış olursunuz.

gelinlik_modelleri_2019_yaz_-2-600x600.jpg


Gelinliği Düğüne Yakın Zamanda Alın
Genç gelinlik modelleri 2019 kreasyonlarına baktığınızda içlerinden size uygun bir model bulamadıysanız ve bu nedenle gelinliği diktirmeye karar verdiyseniz mutlaka düğüne bir hafta kala önce gelinliği alın. Çünkü kilo alıp vermiş olabilirsiniz ve düğün günü gelinlik üzerinizde provalardaki gibi durmayabilir.

gelinlik_modelleri_2019_yaz_-1.jpg


Düğün Mekanı ile Gelinlik Uyumuna Dikkat Edin
Pronovias gelinlik modelleri 2019 modellerine baktığınız zaman içlerinde sizin ilginizi çeken çok sayıda model olacaktır ancak önemli olan konseptinize uygun gelinlik seçmektir. Bir balo salonunda yapılacak düğünle kumsalda yapılacak düğün arasında bariz farklar olduğu için gelinlik seçimi de farklı olmalıdır. Bu nedenle model seçimini yeri ayarladıktan sonra yapmalısınız.

gelinlik_modelleri_2019_yaz_-5.jpg


Tesettürlü Gelinlik Modelleri için Tıklayın !
2018 Gelinlik Modelleri Tıklayın !
Demetrios Gelinlik Modelleri Tıklayın !