Doğal ev yapımı göbek eritme kürü tarifi ile vücudunuzun sıkılaşmasını ve sarkmalardan kurtularak incelmenize kilo vermenize yardımcı oluyor. Göbek eritme kürü tarifi sizlerle...

Gelelim doğal göbek eritme kürü tarifimize; Bitkisel yağ karışımını göbek bölgenize sürün ardından streç filmle sarın. Belli bir süre sonra terleme ve kaşıntı hissi oluşmaya başlayacak. Bu durum kan dolaşımını hızlandıracak ve yağ yakımı başlayacaktır. Bu göbek eritme kürü başarılı sonuçları kişiden kişiye göre değişebilir. Olumlu sonucu 2 hafta ile 4 hafta arasında görebilirsiniz. Bu göbek eritme kürünü düzenli olarak uygulamanız gerekmektedir.

Strec_filmle_gobek_eritme_kuru.jpg

Doğal Ev Yapımı Göbek Eritme Kürü Tarifi Streç Filmli

Ev yapımı göbek eritme kürü tarifindeki yağlar özellikle biberiye yağı kan dolaşımı hızlandırarak yağ yakımını hızlandıracak. Badem yağı sarkmaları engelleyecek. Susam yağı ise cilt yüzeyini onaracaktır. Streç film ise göbek bölgesinin sıkılaşmasını sağlayacaktır.

strec_filmle_dogal_gobek_eritme_kuru.jpg


Doğal Yağlar İle Göbek Eritme Kürü Nasıl Yapılır? Tarifi

Malzemeler;
  • 1 çorba kaşığı susam yağı
  • 2 çorba kaşığı tatlı badem yağı
  • 1 çorba kaşığı biberiye yağı
  • Gerektiği kadar streç film
etkili_gobek_eritme_kuru_dogal_yaglar.jpg

Doğal Ev Yapımı Göbek Eritme Kürü Nasıl Yapılır?

Yağları bir kasede iyice karıştırın. Elde ettiğiniz yağ karışımı bel ve göbek bölgenize masaj yaparak iyice sürün. Sürme işlemi bittikten sonra karnınızı içeri doğru çekin ve streç filmle sarın. Bu şekilde en az 2 saat bekletin. Bu kürü uygularken günde en az 2-3 litre su içmeyi unutmayın ! Bu etkili göbek eritme kürü destek olarak mutlaka spor ve egzersiz yapmalısınız. Sizlere önereceğimiz egzersiz : Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme için Tıklayın !

Dikkat ! Bazı kişiler bu karışımı geceden sürüp sabaha kadar streç filmle uyuyor bu zararlı olabilir. Bu göbek eritme kürünü uygulamadan mutlaka doktorunuza danışın !

Korseyle Göbek Eritme Nasıl Yapılır?
İbrahim Saraçoğlu'ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !
Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme Tıklayın !

Ceviz suyu ile basen ve göbek eritme kürü için Tıklayın !