Evinizde eşsiz maviliklere yer açmak ister misiniz? Denizi seven ve tüm yaşam alanını mavi ile düzenlemek isteyenler için deniz temalı dekorasyon ürünleri ve fikirleri hazırladık. Aksesuar ya da mobilyalarınızda bu ürünlere yer verebilirsiniz.

Denizin mavisinden ve dinliğini sevenler için evlerinde yapabilecekleri bir dekorasyon stili var. Marin dekorasyon ile evinizdeki değişikliler ile daha rahat ve huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Marin dekorasyonu ister şehir hayatından bir kaçış olarak isterseniz de yazlık evinizde daha neşeli bir ortam yaratmak için kullanabilirsiniz.

Marin Dekorasyonun Vazgeçilmezleri Nelerdir?

Mavi ve beyaz bu dekorasyonun en önemli renkleridir. Doku olarak açık ve koyu mavi renkleri birlikte kullanabilirsiniz. Turuncu tonları ile ortama sıcaklık katabilirsiniz. Ahşap en sık kullanılan malzemelerdir. Mobilyalar, aksesuarlar ve yer döşemelerinde doğal ahşap tonlarına yer verebilirsiniz. Aksesuar seçimlerinizde ise denizi anımsatan tüm dekorasyon ürünlerini kullanabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız marin dekorasyon örneklerine göz atabilirsiniz.

deniz_dekorasyon_onerileri (1).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (2).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (3).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (4).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (5).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (6).jpg
deniz_dekorasyon_onerileri (7).jpg
  • Beğen
Reactions: bulutungokyuzu