Sevgiliniz ya da eşinizin sizi aldattığından şüphe mi duyuyorsunuz. Aldatılmanın en büyük belirtilerini sıraladık. Bu belirtiler varsa aldatılıyor olma ihtimaliniz yüksektir. Aldatan kadın ya da erkeklerin en belirgin davranışları.

Hayatınızdaki insanın bir süredir dikkatinizden kaçmayan davranışlarını fark etmiş olabilirsiniz. Eskisi kadar sizle ilgilenmiyor ya da sürekli sizden birşey gizlemeye başladığında şüphe duyarsınız. Aldatan kadın ya da erkekte en sık rastlanan davranışları hazırladık.

Uzun Süre Sizi Aramıyorsa

Yoğun bir gün ya da hafta geçiriyorsa sizi arayamaması normal sayılabilir. Son birkaç ay içerisinde bu davranış devamlı hale geldiyse ve sizi aradığında anlattıkları arasında boşluk varsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz.

Çok Sarılıyor ya da Hiç Sarılmıyor

Sevgiliniz sizi aldatıyorsa davranışlarında değişiklik mutlaka olacaktır. Aldatan kişi aynı zamanda vicdan azabı hissedip ve sizin anlamamanız için ani sevgi gösterilerine başlayabilir. Başka biri varsa sizden uzaklaşmakta isteyebilir.

Mesaj ya da Aramalarda Heyecanlanıyorsa


Telefonun ekranına gelen bir mesajda telefonu alıp başka bir yere bırakır. Gelen aramanın ardından yüzünde tuhaf bir ifade oluşur. Eskiden olmadığı kadar uzun saatler özel telefon görüşmeleri yapar.

Size Eskisi Gibi Bakmıyorsa

İlişkilerde arada güçlü bir bağ oluşur. Size eskiden olduğu gibi bakıp bakmadığını hissedersiniz.

İç Güdüleriniz Ne Diyor?

Kadınların içgüdüleri güçlüdür. Tüm bu davranışların sonucunda sizden uzaklaştığını ve başka biri olduğunu hissediyorsanız iç güdüleriniz doğruyu söylüyor olabilir. Bilinçaltı tüm davranışları almıştır ve size içgüdü olarak dönebilir.

Tüm bu davranışlar aldatılmanın belirtileri sayılabilir. Şüpheleriniz varsa onunla doğrudan konuşmak en kısa ve doğru davranış olacaktır. Gerçekler ile karşılaşmak üzücü olsa da şüphenin size zarar vermesini engellemiş olursunuz.