Cildinize peeling uygulamak nem dengesinin sağlanması, pul pul görüntüyü engellemek ve fazla yağı almak için gerekli bir işlemdir. Cildinizin ihtiyacına göre kahve peelingleri ile parlak ve nem dengesi olan pürüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Cildinizin ihtiyaçları doğrultusunda peeling maskeleri uygulamak cildin yenilenmesine ve hafif seviyedeki kırışıklıların oluşmasını engeller. Düzenli olarak uygulayabilceğiniz peeling maskeleirnin cildinize uygun olarak hazırlanmış olması gerekir. Yağlı, karma ve kuru ciltler için hazırladığımız kahveli peeling maskelerini deneyebilirsiniz.

kahve_peelingleri.jpg


Yağlı Ciltler İçin Kahveli Peeling

2 çorba kaşığı Türk kahvesi

2 çorba kaşığı limon

Kahve ve limonu karıştırın. Cildinze masaj ile uygulayın. 10 dakika beklettikten sonra cildinizi temizleyin. Su bazlı nemlendirici uygulayın.

kahve_cilt_maskesi_peeling_cilt_bakimi.jpg


Kuru Ciltler İçin Kahveli Peeling

2 çorba kaşığı

1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi ve kahveyi karıştırın. Macun kıvamına geldiğinde cildinize uygulayın. 10-15 dakikanın sonunda masaj yaparak cildinizden su ile çıkarın. Mutlaka nemlendirici kullanın.

cilt_turlerine_gore_kahve_maskesi.jpg


Karma ve Normal Ciltler İçin Kahveli Peeling

2 çorba kaşığı Türk Kahvesi

1 çorba kaşığı bal

1 tatlı kaşığı badem yağı

Malzemeleri karıştırın. Cildinize masaj yaparak uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra ılık ya da soğuk su ile yıkayabilirsiniz. Cildinize uygun bir nemlendirici kullanmayı unutmayın.


Yağlı Cilde Doğal Yağ Sürülür Mü?
Yağlı cildi rahatlatan ayva çekirdeği maskesi için Tıklayın !
Yağlı Cildi Normal Cilde Dönüştüren Maske Tarifi için Tıklayın !

Makyajdan Sonra Yüzün Yağlanmasını Engellemek için Tıklayın !