Cildinizde acil bir şekilde ışıltı ve parlaklık yaratabilmek için uygulamanız gereken bakım önerileri hazırladık. Cildi hemen canlandırma yöntemleri ile parlak ve gergin bir cilde kavuşabilirsiniz.

Akşam önemli bir planınız varsa ve cildiniz hazır değilse makyajınız istediğiniz görünümde olmayacaktır. Sağlıklı kalmak ve cildinizdeki ışıltıyı sağlamak için deneyebileceğiniz püf noktalarını hazırladık.

Hızlı bir Şekilde Cildi Parlatma Yöntemleri

Cilt Bakımı İle Cildi Canlandırmak

Kil maskesi cilt yüzeyindeki ölü derilerden kurtulmanın en kolay yollarından biridir. İnce bir tabaka halinde kil maskesi uygulayın ve 10 dakika sonra çıkarın.

Soğuk su kan akışının düzenlenmesini sağlar ve cilde doğal bir pembelik kazandırır. Soğuk su yerine buz küpleri de kullanabilirsiniz.

Sabah uyandığınızda göz çevrenizde şişlik ve torba oluşuyorsa, dilimlenmiş patatesi göz çevrenizde 5 dakika bekletin. Ilık su ile temizleyin.

Rujunuzun kalıcı olması ve canlı görünmesi için bir tatlı kaşığı şeker ve bir tatlı kaşığı zeytin yağını karıştırın. Temiz ten çorabı ya da diş fırçası ile birkaç dakika dudaklarınıza masaj yapın. Dudaklarınız pürüzsüz görünecektir.

Eller cilt güzelliğinin tamamlayıcısıdır. Bir çorba kaşığı kahve, bir çorba kaşığı tuz ya da şekeri yarım çay bardağı süt ile karıştırın. Ellerinize hızlı bir şekilde masaj yapın. Yıkadıktan sonra iyice kurulayın ve nemlendirici uygulayın.

cilt_parlatma_yontemleri.jpg


Makyaj İle Cildi Canlandırmak

Yağlanmaya neden olmayan bir nemlendirici kullanmak ilk adım olabilir. Vücudunuz için hafif parıltılar içeren vücut spreylerini tercih edebilirsiniz.

Uzun bir makyaj için zamanınız yoksa BB ya da CC krem kullanarak cildinizi daha nemli ve aydınlık bir hale getirebilirsiniz.

Aydınlatıcı cildi parlatmanın en kolay yoludur. Doğru noktalara az miktarda ürün kullanın.

Aydınlatıcınızın yanınızda olmadığı anlarda parlak dudak nemlendiricilerini aydınlatıcı olarak deneyebilirsiniz.

Beyaz göz kalemin çok az miktarda göz pınarlarınızda, kaş altınızda ve üst dudak kıvrımlarınızda kullanarak parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.