Erkekler duygularını ifade etmesi kolay olmayabilir. Sizden hoşlandığından şüphelendiğiniz biri var ancak duygularından emin olamıyorsanız en belirgin işaretlerini hazırladık. Karşınızdaki kişi size bu davranışlar ile yaklaşıyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

Bir Erkeğin Hoşlandığının Kesin İşaretleri

acaba_benden_hoslaniyor_mu.jpg

Sizi Görünce Gülümsemesi

Sizi gördüğünde istemsizce gülümsemesi sizden hoşlandığının belirtisi olabilir. En yoğun anında bile sizi gördüğünde yüzünde gülümseme oluşuyorsa sizi görmekten çok mutlu olduğunu anlayabilirsiniz.

Bakışlarının Size Kilitlenmesi

Sizi görünce başka biri ile konuşuyor olsa da bakışları size doğruysa ve o an karşısındaki kişiye konsantre olmakta zorlandığını anlıyorsanız sizden kesinlikle hoşlanıyor demektir.

Vücudunun Size Dönük Olması

Bilinçaltını işaret eden bir davranıştır. Erkekler ilgisini çeken kadınlara tam olarak dönmek ve onu daha iyi gözlemlemek isterler.

Dokunma İsteği

Sizden hoşlanan biri size dokunmak ve fiziksel temas halinde olmak ister. Konuşurken kolunuza dokunması bunun en belirgin örneği olabilir.

Ses Tonu Değişir

Erkekler bunu çoğu zaman bilinçli yapmaz ancak ses tonunda değişiklikler olabilir. Daha net ve dikkatli konuşmaya başlar.