Taze incir ile kilo verme yöntemi incirin yapısı gereği yüksek lif, A, C, B1, B2 vitaminleri, potasyum, folik asit vb. açısından zengin olduğu için hem sağlıklı hem de hızlı zayıflama yöntemlerindendir. İçeriğindeki yüksek lif sayesinde taze incir yağ yakımı, metabolizma hızlandırıcı ve sindirim sistemi düzenleyici özelliğe sahiptir.

3 Günde 4 Kilo Verdiren İncir Diyeti
İncir kilo verdirici özellikte olduğu kadar kalori bakımından düşük düzeyde besinler arasındadır. 100 gr taze incir 74 kalori içermektedir. Hazırlanan incir diyeti incirin sağlıklı özellikleri ve düşük kalorili yapısını baz alarak oluşturulmuştur. Günlük ihtiyaç olan kaloriden daha azını alarak ve vücudun ihtiyacını karşılamaya dayanır. Tek yapmanız gereken doğal ve sağlıklı incirlerle diyeti 3 gün boyunca uygulamaktır. 3 gün boyunca her gün yarım kilo incir ve 1 kilo yağsız yoğurt öğünlere yayılarak tüketilmelidir. Düzenli olarak yaptığınız taze incir diyetiyle 3 günün sonunda 4 kilodan kurtulabilirsiniz.

zeytin_incir_diyeti_4_kilo_verdiren_diyet-600x402.jpg


7 Zeytin 1 İncir Nasıl Kullanılır?
7 zeytin 1 incir diyeti yapanlar ilk olarak 7 tane zeytini ve sonrasında bir inciri tüketmelidirler. En önemli nokta hepsinin peş peşe tüketilmesidir. Ara vermeden 21 gün boyunca sabah akşam uygulanmalıdır. 7 incir 1 zeytin yiyenler tarafından özellikle kabızlık sorunu yaşanmadığı, metabolizma hızlandırıcı özelliği ile de kilo vermede yardımcı olduğu söylenmektedir.

7 Zeytin 1 İncir Ne Kadar Kullanılmalı?
7 zeytin 1 incir diyetini yapanlar etkili sonuç almak için 21 gün boyunca uygulamalıdırlar. 21 gün boyunca sabah akşam düzenli şekilde ara vermeden tüketilen 7 zeytin 1 incir ile 21 gün sonunda en az 10 kilo vereceksiniz. Ayrıca kullandığınız 7 zeytin 1 incir kürü ile cildinizde gençleşme de olacaktır.

7 zeytin / 1 incir Mucizesi Forum Tıklayın !

Karatay Diyeti İle Zayıflamanın Formülü Tıklayın !

Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz Tıklayın !


Zayıflama Kürleri Tıklayın !