2022 yazına merhaba dediğimiz şu günlerde Kadınlar Kulübü olarak sizler için modayı yakın kadraja aldık.
Geçtiğimiz senelerde eski trendler bir bir gündeme gelmiş , geçmiş moda trendlerini günümüze uyarlayarak retro modern görünümler yakalamıştık . Paris, Londra, Milano ve New York moda haftasında gördük ki 2018 geçtiğimiz her senden bir parçayı rüzgarına katmış her tarza hitap eden bambaşka bir sezon açmış.
Modaya yön veren defilelerde tek renk kombinler, bel üzerine vurgular, yüksek bel pantolon ve etekler, geniş kesim parçalar , artık bir klasik haline gelmiş kalem etekler ,parlak kumaşlar ve büstiyerler çok ilgi çekti.
Defilelerde xs çantalar , büyük ve bele oturmuş kemerler ve miminal takılara yer verildi ve 2018 aksesuar ,takı trendi böylece bize ufak bir göz kırptı geçtiğimiz senelere göze xs çantalar hepimiz için radikal bir değişiklik olacak diyelim ve biraz daha yakından inceleyelim.
80'ler geri mi dönüyor ?
Yazımızın başlarında bahsetmiştik 2018 yaz modası oldukça dolu dolu ve her senden biraz alarak geldi fakat defilede en dikkat çeken parçalar hiç şüphesiz büyük vatkalı elbiseler ve ceketlerdi ,karpuz kol denilen bu kesim 80'lerde de ilgi odağı olmuştu ve yine o dönemlerin modası yüksek bel ve zımbalı parçalar defilede kullanıldı. Geçtiğimiz senelerde 90'lar rüzgarı eserken bu sene makyaj trenleri bile 80'lerin renkli dünyasından nasibini aldı.
Işıltı daha çok ışıltı.
Geçtiğimiz sezon kombinlerin yıldızları aksesuarlardı saç piercingleri , takılar ,çantalar bir çok konuda kurtarıcımız olmuştu bu sene tam tersi çantalar küçülüyor ve bel çantaları geri dönüyor ,abartılı takılara elveda diyoruz ve ışıltılı ,pullu,payetli ve abartılı ürünleri karşılıyoruz ve bunları spor kombinlerde de kullanmaya başlıyoruz.
Slip Elbise
Slip elbiseler 2018 yazında yatak odası kıyafeti formundan çıkıp süsleniyor, form kazanıyor ve seviye atlıyor.
2142594

Pastel Tasarım
Baharı müjdeleyen ferah renkler 2018 yazında limon sorbeden ağır başlı fıstık yeşiline pastel formlarla hayatımıza giriyor.
2142588

Tavır, Karakter Modası
2018 İlkbahar/Yaz sezonunda gece görünümleri hafifliyor ve transparan bir bitişe merhaba diyor.
2142593

Tüy Dokular
Püsküllerden tüylere oyuncu dokular, görünümlere ekstra etki ve deneysel bir tavır katıyor.
2142591

Trençkot
Alexander Mcqueen’in desenlerle yenilenen görünümünden Margiela’nın dekonstrakif yorumuna trençkotlar ikinci bir cilt gibi kıyafetlerimizi sarıyor.
2142597

Pul, Taş, Parıltı!
Flörtöz mini elbiselerden güçlü takımlara göz alıcı ışıltılı görünüm 2018 yazının vazgeçilmezlerinden oluyor.
2142590

Plastik, Fantastik
Geçtiğimiz sezon Calvin Klein ile yoğunlaşan bu akım, elbiselerden diz üstü botlara gardırobunuzda hükümdarlığını ilan ediyor.
2142589

Bisiklet Şortlar
Kim Kardashian ile günlük giyime adapte olan bisiklet şortları 2018 yazında Saint Laurent ile gece görünümlerine kadar kendine yer ediniyor.
2142587

Renk Oyunları
Sarıyla pembe, ya da kırmızıyla yeşil. Yoğun renk paletleri blok bir şekilde kullanılarak ortaya cesur bir görünüm çıkarıyor.
2142592

Denim Trendi
2000’li yılların suçlu zevki denim görünümleri, bu yaz tazelenen formlarla klasik ve keskin bir tavır takınıyor.
2142586