2019 saç rengi modası, Türk Kahvesinin esintisiyle sunuluyor. Cilt bakımından keyifli sohbetlere kaynak oluşturan Türk Kahvesi, muazzam renk kalitesi ile yeni sezonun saç renklerini belirliyor.

Saç Renginde Türk Kahvesi Modası
Sıcak, cesur ve ekstra çekici görünüm veren Türk Kahvesi saç rengi, kumral ve açık tenlere yakıştığı gibi esmer tenlerde de oldukça göz alıcı duruyor.





Türk Kahvesi Rengiyle Yenilenin
Sarı, kumral veya bakır tonlarında saç renklerine sahip olan kişiler, sonbahar ve kış trendi Türk Kahvesini denemeye başlayabilirler. Kış kombinlerine canlılık katan renk, tüm makyaj tonlarına harika bir fon oluşturuyor.

Uzun saçlar, orta boy ve kısa saçlarda kullanılabilir. Saçların modellerine göre ekstra ışıltı katan saç boyaları ile yüz hatlarınızı daha ön plana çıkarabilir, soğuk mevsimin etkilerinizi saçlarınızın sıcaklığı ile geçirebilirsiniz.



Türk Kahvesi Tonuna Işıltı Efekti
Türk Kahvesi içerken farklı çekim türlerine ve kahvenin niteliğine göre farklı tonlarda olduğunu fark edebilirsiniz. Koyu Türk Kahvesi renginde tüm saçlarınızı boyayıp, aralarına açık Türk Kahvesi, tonlarında ışıltılar atabilirsiniz.

Ya da yaz sezonunda ombre uygulaması yapan kişiler, düz renk boyadığında uçlar zaten daha açık tonda görünüm sağlayacaktır. Ön kısımlara atılan sarı tonlar yine Türk Kahvesi saç renklerine ışıltı kazandıracaktır.

Kalın maşalı saç modelleri ve akışkan dalgalı saç modelleri, bu rengi en şık yansıtan saç stilleri arasındadır.



Saç boyama nasıl yapılmalı? Tıklayın !

Evde Saç Boyamanın İncelikleri Tıklayın !

Saç boyalarındaki renk numaralarının anlamları Tıklayın !