Bu yaz sezonuna ayak uydurmanızı sağlayacak ve kendinizi rahat hissedebileceğiniz kıyafet akımlarını hazırladık. Bu kıyafetlerin arasında seçim yaparken vücut tipinizi dikkate aldığınızda memnun olmadığınız bölgeleri kapatabilirsiniz. İşte bu sezonun en moda parçaları karşınızda.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (7).jpg


Dantel ve Fırfırlar
Dantel kullanıldığında daha kadınsı olabilirken fırfırlar ile daha genç ve hareketli bir tarz yaratabilirsiniz. Bu kıyafetleri doğru kombinlemek için hareketli parçaları sade aksesuarlar ile kombinleyebilirsiniz.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (1).jpg


Yaz Enerjisi Baskılar
Rengarenk çiçekler yada baskılar bu yaz çok moda isterseniz nakış desenli giysileri de tercih edebilirsiniz. Bu kombinlerde dikkat etmeniz gerekenler ise üzerinizde bir tane baskı yada nakış olması yeterli olacaktır.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (2).jpg


Spor ve Şık
Spor kıyafetler ile şık olmak tabi ki mümkün. Doğru kombinlenmiş ve vücudunuza uygun parçaları seçmelisiniz.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (3).jpg


Yarım Üstler
2000'li yılların başında çok kullanılan yarım üstler bu sezonda moda oldu. Kısa şort, etek yada jean ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (4).jpg


Çizgiler
Bu sezonun en moda trendlerinden biri de çizgili kıyafetler oldu. Daha ince görünmek istiyorsanız dikey çizgileri kullanmayı unutmayın.
2017_yaz_sezonu_en_sik_olmak_icin (6).jpg


Pembe Tonları
Pembenin her tonunu dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir yaz modası hakim 2017 yılında. Şeker pembe, koyu pembe hepsi ile sıkça karşılaşacağız.
  • Beğen
Reactions: gazelim_24