• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 - 2015 istanbul gelini olacaklar buyrunnn =))))

kbr61

prensesim sadece
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.382
48
163
Kızlar bende topik açmak istedim :16: :16: Ve sonunda açtım hadi ama çekinmeyin çıkın çıkın gelin istanbulaa ::::)))))))

inşalllahhhh istanbulda yanlız degilimdir :1: :1:
:123: :123: :123:

İstanbul gelini olmayabilirim ama hayırlı olsuna da gelirim :1:

İstanbul'da yaşıyorum ben Bodrum gelini olacağım :9: Belki bir mucize olur burada kalırım belli mi olur ben de geldim:16:

İstanbul'da yaşıyorum ben Bodrum gelini olacağım :9: Belki bir mucize olur burada kalırım belli mi olur ben de geldim:16:

hoşgeldin canım istanbulda nerde yaşıyosun ben ümraniye :1: belki mucize olur canım herşey nasip kısmet :16:

Son düzenleme:
ohhhh ohhh ne güzelll topigimze gelinlerim gelmeye başladı :16:

yakınsın bana caanım inşalllah hep istanbulda kalırız :1:

hattta istanbulda olanarla bi buluşmamı düzenlesek uyarmı sizede kızlarrr :9:

eylülden sonra yaparsanız olabilir kuzum

Merhaba canım, yedi sülale İzmir'liyim, İstanbul'a gelin olacak ilk kızım :D :10:

Hayırlısıyla bende balıkesir den gelicem istanbul a ekim ayinda :)

Merhaba canım, yedi sülale İzmir'liyim, İstanbul'a gelin olacak ilk kızım :D :10:

merhabalar ızlar hoşgeldiniz ben istanbuldayım zaten burda geliin olucaam alllah nasip ederse :1: istedigimiz herşey inşalllahh hayırlısıyla olur sevdiceklerimize kavuşuruz bir an önce =))) tanıtın bakem kendinizi ben 26 yaşındayım 3.cü yılımızdolucak inşalllah erkek arkadaşım var :16:

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back