Merhaba :)
18 yaşındayım üniversiteyi yeni kazandım ve üniversitede çok fit görünmek istiyorum kilomdan dolayı çok rahatsız oluyorum.
Şu anda 63 kiloyum malesef boyum 1.55.
Boyum kısa olmasından dolayı baya sıkıntı çekiyorum.
Karatay diyetini takip ediyorum nedenini soracak olursanız,
Geçen sene 72 kiloydum ve çok kilolu olduğumu farkettim karatay diyetine başladım 2 ayda 72 kilodan 58 kiloya düştüm. Çok azimle diyeti devam ettirmiştim 2 ay boyunca, sonra üniversite sınavı maratonu başladı ve stresten sürekli yemeye başladım zaten hazır yemekler yemek zorunda kalıyordum ayrıca tatilde hiç dikkat etmedim kiloma ve 63 kiloya yükseldim
Dün ise büyük bir azimle diyete başladım, üniversiteye daha da zayıflamış olarak gitmek istiyorum.
Spor konusunda sıkıntı yaşamıyorum zaten önceden taekvandocuydum bıraktığım için kilo almaya başlamıştım vucudum spora alışık yani.
Gün gün ne yaptığımı ve ne kadar kilo verdiğimi yazacağım burda. :)
Ramazan bayramı sıralarında tartıldığımda 65 kiloydum.
Bu yazıyı yazarken 63 kiloydum.
07.08.2014 tarihinde 61 kiloyum
16.08.2014 tarihinde 59 kiloyum
18 yaşındayım üniversiteyi yeni kazandım ve üniversitede çok fit görünmek istiyorum kilomdan dolayı çok rahatsız oluyorum.
Şu anda 63 kiloyum malesef boyum 1.55.
Boyum kısa olmasından dolayı baya sıkıntı çekiyorum.
Karatay diyetini takip ediyorum nedenini soracak olursanız,
Geçen sene 72 kiloydum ve çok kilolu olduğumu farkettim karatay diyetine başladım 2 ayda 72 kilodan 58 kiloya düştüm. Çok azimle diyeti devam ettirmiştim 2 ay boyunca, sonra üniversite sınavı maratonu başladı ve stresten sürekli yemeye başladım zaten hazır yemekler yemek zorunda kalıyordum ayrıca tatilde hiç dikkat etmedim kiloma ve 63 kiloya yükseldim
Dün ise büyük bir azimle diyete başladım, üniversiteye daha da zayıflamış olarak gitmek istiyorum.
Spor konusunda sıkıntı yaşamıyorum zaten önceden taekvandocuydum bıraktığım için kilo almaya başlamıştım vucudum spora alışık yani.
Gün gün ne yaptığımı ve ne kadar kilo verdiğimi yazacağım burda. :)
Ramazan bayramı sıralarında tartıldığımda 65 kiloydum.
Bu yazıyı yazarken 63 kiloydum.
07.08.2014 tarihinde 61 kiloyum
16.08.2014 tarihinde 59 kiloyum
Son düzenleme: