Bebek İkinci El 21 numara Stride Rite Kız bebek Hiç Giyilmemiş Ayakkabı Satıyorum/Satılmıştır.

n_erkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
240
8
$20140804_200033.jpg $20140804_200059.jpg $20140804_200357.jpg $20140804_200503.jpg

Stride Rite
21 numara Kız bebek
Hiç kullanılmadı - Geçen sene almıştım. Mevsim değişikliği nedeniyle kızımın ayağına küçük geldi.
Kutusunda gönderilecektir. Mağazadan alındığu gibi duruyor.
65 TL

Çok güzelmiş, fiyatı da çok uygun stride rite için, ben de oğluma kullanıyorum, sıfırı el yakıyor zaten, alana şimdiden hayırlı olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Segili anneler ayakkabının taka tuka daki satış fiyatı 159 TL

bu siteden Stride Rite Cynthia diye taratırsanız ürün çıkıyor. Link koymama izin vermiyor maalesef sistem :KK43:

Son düzenleme:
Çok güzelmiş, fiyatı da çok uygun stride rite için, ben de oğluma kullanıyorum, sıfırı el yakıyor zaten, alana şimdiden hayırlı olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederiz arkadaşım. Stride Rite markasını bilen ve kullananlar biliyor zaten. Kızıma ayakkabı için çok para harcıyorum maalesef böyle bir fırsat bana denk gelse kesinlikle kaçırmazdım :))) Yarı fiyatından daha azına sıfır, kutusunda Stride Rite ayakkabı. bakalım kime kısmet olacak.

canım güzel ama fiyatı daha uygun olsa almayı düşünürüm
:))
İnanın daha ucuza bende vermek isterim ancak ayakkabının mağaza fiyatı 150 TL ve ben bunun parasının üzerine ekleyerek yine kızıma Stride Rite almak istiyorum. Bir de ayakkaının sıfır ürün olduğu düşünülürse çok fazla değil bence.
Zaten daha da satılmzsa hediye olarak gidecek :)))

X