Bir koca bunu yapması normal mi sizce?

Aydeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
745
630
Hamileyim ve nerdeyse 2-3 aydır yoğun bulantılarımdan dolayı kusuyorum. 2 haftadır iyiyim kusma yoktu en azından. Az önce çöp kokusundan dolayı midemde ne varsa çıkardım. Zaten sabah kalktığımda zar zor bişeyler yemiştim. O da sadece üzümdü. Eşim ablasını annesini alıp kabir ziyareti yapmak için evden çıkmak üzereydi. Ben tuvalette küsüyorum o bana nasılsın bile demeden ben çıkıyorum dedi. Ben de ya bi nasıl olduğuma gel bak sor dedim. Bi bahane uydurdu kustuğun için yanına yaklaştırmazsın ztn dedi. Insan böyle mi yapar. Ben de dedim annen 5 dk beklemesin ben burda ne olursam olayım umrunda değil dedim. Bir iki abuk subuk laf edip ben gidiyorum birşey istiyor mudun dedi. Sesimi çıkarmadım çekti gitti. O gidince ağlamaya başladım ve düşündüm ben şimdi ne yiyeceğim midem boş canım hiç birşey istemiyor kocam çekmiş gitmiş evde yiyecek birşey yok. Ben de aradım sen nasıl adamsın hamile karını böyle bırakıp gidiyorsun karnımdaki aç seni mi beklicek dedim. Yukarı çıktı geldi. Neymiş efendim sıcağa kalmasınlarmış. Ben ne olucam beni hiç düşünmüyor varsa yoksa annesi. Çekti gitti 10 dk sonra aradılar çünkü neredesin diye. Insan hamile karısına böyle mi yapar. Ne olur 15 dk bekleseler ben iyi olmadan gitmesi mi gerekiyor. En azından yiyecek birşeyler getirse bebeğim için ona da razıyım. Aç aç oturuyorum ve ağlıyorum elimde olmadan. Yanımda çevremde kimse yok burada sizle paylaşmak istedim. Çok mutsuzum çok bebeğimi de üzüyorum böyle. Düşüncesiz bi adamla evlenmişim annesini düşündüğü kadar beni düşünmüyor en çok ta ona üzülüyorum :KK43:

Sizi de üzmek istemezdim:KK43: Bi insanın vicdanı nasıl el veriyor hiç anlamıyorum kaynanam da umursamıyor zaten zor bi hamilelik yaşıyorum 6-7 kilo verdim bu bulantılardan hiç bi gün arayıp ya da gelip de birşeye ihtiyacın var mı canın birşey çekiyor mu diye sormadı. Canım hiç birşey istemiyor açlığımı hissetmiyorum zorla yemek yiyorum yaşadıklarıma kocam şahit en başta. Benim sevgimi de bitiriyor bu şekilde:KK43:

Kac yasindasin severek mi evlendin ne kadar sure birlikteliginiz oldu anlatirmisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzülme boşver kendini üzme bebegini düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzulma canim,cogu erkekte var bu mantik,pardon mantiksizlik. Ailelerini pek bir kiymetli goruyolar,buda yetmiyo,karilari icinde aileleerinin kiymetli olmasini bekliyolar.bu da ne kadar mumkundur tartisilir.iyi yapmisn ama tepkini gostermekle.anlasin zoruna gittigini,insan icinne atinca daha kotu oluyo,allah saglikla kavustursun bebegine.

Sakin olun, yalnız değilsiniz.. Bir çoğumuza bu tarz adamlardan düştü zaten. Empati yoksunluğundan yapıyor ve emin olun "kendine yetiyor" algısı oluşturduğunuz için de yapıyor biraz. Tavır alın.. Kendisiyle konuşun ama samimi olmayın.. Yüz göz olunacak şiddet de içermesin ama haliniz.. Yani agresif olmayın.. Tavırla konuşun.. "Küstün mü? Alındın mı?" kabilinden bir soru gelinceye kadar da pek konuşmayın.. Belki bu sorunun akabinde yaptığı hatayı bir defalığına güzel kelimelerle, tartışmadan anlatabilirsiniz. O an ne düşünüyor olduğunu sorabilirsiniz mesela? Sizi istifra eder bir vaziyette bırakırken tam olarak ne düşündüğünü... Siz de ona belki "Sıcağa kalmayacaktın ki.. Belki bir on dakikanı ayıracak ve bana tuzlu bir ayran yapacaktın. O esnada annenleri arayıp "Anne eşim istifra ediyor, on dakika bekleyin beni, biraz onunla ilgilenip rahatlatayım, sonra yanınıza geleceğim" diyecektin" dersiniz.. Çünkü sizin istediğiniz aslında bu... Önemsenmek.. Hepimiz gibi...

Doğru kelimelerle iletişim kurarsanız belki bir tık yol alırsınız.. Karakter değişmez ama, tavır ürkütür.. Bu nedenle eşiniz bazen olmadığı gibi davranabilir size karşı (sizin istediğiniz gibi), tavrınızdan ürktüğü için..

Siz daha iyisini bilirsiniz,

X