- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1
merhabalar;
ne zamandır katılmak istiyordum bu güne kısmetmiş
malzemeler
3 ad kabak
2 ad orta boy soğan
800 gr kıyma
1 yemek kaşığı salça
sıvı yağ
tuz
karabiber
kimyon
kabakları yuvarlak olarak 1 parmak kalınlığında doğrayalım ve çift sıra halinde borcama ya da tepsiye diziyoruz. küp küp doğradığımız soğanları yağda renkleri değişene kadar kavuruyoruz 800 gr kıymanında pembeliği gidene kadar kavuruyoruz.1 yemek kaşığı salça istenilen oranda tuz karabiber ve kimyon ekleyip kavuruyoruz.daha sonra tepsiye dizdiğimiz kabakların üzerine kıymalı harcımızı koyuyoruz. 200 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz.
afiyet olsun...
ellerimle açtığım ev baklavam
ne zamandır katılmak istiyordum bu güne kısmetmiş
malzemeler
3 ad kabak
2 ad orta boy soğan
800 gr kıyma
1 yemek kaşığı salça
sıvı yağ
tuz
karabiber
kimyon
kabakları yuvarlak olarak 1 parmak kalınlığında doğrayalım ve çift sıra halinde borcama ya da tepsiye diziyoruz. küp küp doğradığımız soğanları yağda renkleri değişene kadar kavuruyoruz 800 gr kıymanında pembeliği gidene kadar kavuruyoruz.1 yemek kaşığı salça istenilen oranda tuz karabiber ve kimyon ekleyip kavuruyoruz.daha sonra tepsiye dizdiğimiz kabakların üzerine kıymalı harcımızı koyuyoruz. 200 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz.
afiyet olsun...
ellerimle açtığım ev baklavam