• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roman'dan %100 ipek abiye elbise uygun fiyata...! (38-40 beden uyumlu)

Nilbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
185
13
38
Kizlar merhabaa yalnizca 2 saat giydim icinde dans bile etmedim halay bile cekmedim sonrasinda kuru temizlemeye gitti tertemizzz:))) %100 ipektir cicegi cikabilir... Instagramimda (adim: ikincisansiverdim) vidyosu da var... nisan kina dugun daveti mezuniyet dusunen varsa yardimci olacagimmmm :3:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 367
  • $image.jpg
    $image.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 347
Son düzenleme:
Kızlar bu da 40 beden ama 38 e de olur.. bir kez giyildi kuru temizlemesi yapıldı...

ROMAN, %100 ipektir.... Askıları çıkabilir, içinden tülü vardır etek hafif hacimli durur.. İsteyene üzerimde duruşunu da atarım..

Düşünene yardımcı olacağım.. :3::3:

Mezuniyete kınaya nişana düğün gününe nikaha.. :2:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 246
  • $image.jpg
    $image.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 240
  • $image.jpg
    $image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 243
  • $image.jpg
    $image.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 253
  • $image.jpg
    $image.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 257
Son düzenleme:
Ve abiyee ayakkabi canta ikisi 35 lira.. Ayakkabi tek 25 lira.. bir kez giydim yalnizca.. 38 numara abiye lame ayakkabi...

Ve abiyee ayakkabi canta ikisi 35 lira.. Ayakkabi tek 25 lira.. bir kez giydim yalnizca.. 38 numara abiye lame ayakkabi....

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 255
çok gü
Kizlar merhabaa yalnizca 2 saat giydim icinde dans bile etmedim halay bile cekmedim sonrasinda kuru temizlemeye gitti tertemizzz:))) %100 ipektir cicegi cikabilir... Instagramimda (adim: ikincisansiverdim) vidyosu da var... nisan kina dugun daveti mezuniyet dusunen varsa yardimci olacagimmmm :KK3:
çok güzel elbiseymiş.

Back