Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel keşke 2-2,5 yaşa göre olsaydıhayırlı satışlar
Keşke... kızım henüz 21 aylık. Teşekkür ederim :)
Sevgiler
Ceren
Bende Antalyadayım. Keşke erkek için de olsaydı![]()
Keşke, kargo parası ödemeden alırdınız çok güzel olurdu. :)
sevgiler
Ceren
park yatak göremiyorumKeşke... kızım henüz 21 aylık. Teşekkür ederim :)
Sevgiler
Ceren
park yatak göremiyorum
Merhaba,
Resmini henüz çekemedim. Bu haftasonu gün ışığından yararlanıp çekmeyi planlıyorum. Ama eğer isterseniz aşağıdakinin aynısıdır. Kraft marka,
içinde yatağı + nevresim takımı ( english home ) ve 1 adet boğulma önleyici yastık ile 1 tane de dikdörtgen yastığı hediye olarak vereceğim. fiyatı 150 TL dir. Yatak inanın üstüne canbebe alt açma bezi onun üstüne çarşaf serip yatırdım yani teni bile değmedi kimsenin :) Kızım zaten altında bez olduğu için kaçırma vs de olmadı yani ilk alındığı gibi çok temizdir. Oyuncakları ve dönencesi vardır ama dönencesinin pili bitti fakat çalısır durumda titreşim de oluyor aynı zamanda.
Eki Görüntüle 1185637
Merhabalar,
14,33,34,43,37 satıldı arkadaşlar, Güle güle kullansın inşallahhhh
Sevgiler
Ceren
Canım ben Antalya'dayım. 8 aylık kızım var. ürünleri görerek seçmem mümkün mü?
Tamamdir.daha cok eğitici oyuncak da ariyorum. Sizde var mi?
42 ayakkabi disarida giyilebiliyor mu? Siz antalyada misiniz? Istanbuldaym ben elden alabilsem guzel olurdu 16yla beraber
Merhabalar,
14,33,34,43,37 satıldı arkadaşlar, Güle güle kullansın inşallahhhh
Sevgiler
Ceren
merhaba
penti 35 no bayan deniz ayakkabısı ve twiggy ev ayakkabısı 35 36 no . yeni giyilmemiş ise almak isterim ne kadar olur özelden yazarsanız sevinirim teşekkürler