• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO BENDEN YAPTIM SEVGİLİ ANNELER 6. sayfada fotolar

cerenka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
164
8
68
Antalya
Merhabalar,

Toplu alımlarda indirim yaparım . Siz seçin orta yol bulur bakarız :) Antalyadayım.

Buyrun lütfen, Oyuncaklar park yatak, Kahve makinası , tefal katı meyve sıkacağı , anakucağı( otokoltuğu da olan ) eklenecektir.

Sevgiler

Ceren

$no 43.jpg $no 54.jpg $no 55.jpg $no 56.jpg $no 57.jpg $no 58.jpg $no 59.jpg $no 60.jpg $no 61.jpg $no 53.jpg $no 52.jpg $no 44.jpg $no 45.jpg $no 46.jpg $no 47.jpg $no 48.jpg $no 49.jpg $no 50.jpg $no 51.jpg $no 62.jpg $no 63.jpg $no 64.jpg $no 75.jpg $no 76.jpg $no 77.jpg $no 78.jpg $no 79.jpg $no 80.jpg $no 81.jpg $no 82.jpg $no 73.jpg $no 72.jpg $no 65.jpg $no 66.jpg $no 67.jpg $no 68.jpg $no 69.jpg $no 70.jpg $no 74.jpg $no 71.jpg $IMG_1106.jpg $no 42.jpg $no 6.jpg $no 12.jpg $no 13.jpg $no 14.jpg $no 15.jpg $no 16.jpg $no 17.jpg $no 18.jpg $no 23.jpg $no 11.jpg $no 10.jpg $no 5.jpg $no 4.jpg $no 3.jpg $no 1.jpg $no 2.jpg $no 7.jpg $no 8.jpg $no 9.jpg $no 19.jpg $no 20.jpg $no 21.jpg $no 33.jpg $no 34.jpg $no 35.jpg $no 36.jpg $no 37.jpg $no 38.jpg $no 39.jpg $no 40.jpg $no 32.jpg $no 31.jpg $no 22.jpg $no 24.jpg $no 25.jpg $no 26.jpg $no 27.jpg $no 28.jpg $no 29.jpg $no 30.jpg $no 41.jpg

Keşke, kargo parası ödemeden alırdınız çok güzel olurdu. :)

sevgiler
Ceren

merhaba ben sizin fotoların içinde yazan noya göre söyliyeyim ilk baştaki patik o belli sonrakiler:51,14,33,34,39 duruma göre de ekleyecegim 35le 37
yani 1- deri patik
2-andy wawa kot tulum
3-perudan hediye dediginiz yelek
4-kırmızı lcw üst
5-bordo üstü işlemeli elbise
6-pembe mont

park yatak göremiyorum

Merhaba,

Resmini henüz çekemedim. Bu haftasonu gün ışığından yararlanıp çekmeyi planlıyorum. Ama eğer isterseniz aşağıdakinin aynısıdır. Kraft marka,
içinde yatağı + nevresim takımı ( english home ) ve 1 adet boğulma önleyici yastık ile 1 tane de dikdörtgen yastığı hediye olarak vereceğim. fiyatı 150 TL dir. Yatak inanın üstüne canbebe alt açma bezi onun üstüne çarşaf serip yatırdım yani teni bile değmedi kimsenin :) Kızım zaten altında bez olduğu için kaçırma vs de olmadı yani ilk alındığı gibi çok temizdir. Oyuncakları ve dönencesi vardır ama dönencesinin pili bitti fakat çalısır durumda titreşim de oluyor aynı zamanda.

$kraft park yatak.jpg

Merhaba,

Resmini henüz çekemedim. Bu haftasonu gün ışığından yararlanıp çekmeyi planlıyorum. Ama eğer isterseniz aşağıdakinin aynısıdır. Kraft marka,
içinde yatağı + nevresim takımı ( english home ) ve 1 adet boğulma önleyici yastık ile 1 tane de dikdörtgen yastığı hediye olarak vereceğim. fiyatı 150 TL dir. Yatak inanın üstüne canbebe alt açma bezi onun üstüne çarşaf serip yatırdım yani teni bile değmedi kimsenin :) Kızım zaten altında bez olduğu için kaçırma vs de olmadı yani ilk alındığı gibi çok temizdir. Oyuncakları ve dönencesi vardır ama dönencesinin pili bitti fakat çalısır durumda titreşim de oluyor aynı zamanda.

Eki Görüntüle 1185637

Belirtmeyi atlamışım. Aynı zamanda sallanabiliyor bu park yatak

Canım ben Antalya'dayım. 8 aylık kızım var. ürünleri görerek seçmem mümkün mü?

Çalışıyorum canım nasıl yapabiliriz? Yani isterseniz şöyle yapabiliriz. Siz beğendiklerinizi lütfen seçin. nasıl olsa antalya da kargoya gerek yok. Müsait olduğunuz bir aksam ben size hazırlarım ürünleri ( çünkü çok ürünüm var hepsini çektikten sonra temiz bir hurca kaldırdım tozlanıp kirlenmesin diye ) Orta bir noktada buluşuruz. Elden bakar almak istediklerinizi alırsınız. Ne dersiniz ?

42 ayakkabi disarida giyilebiliyor mu? Siz antalyada misiniz? Istanbuldaym ben elden alabilsem guzel olurdu 16yla beraber

Evet giyilebilir. Altı dümdüz sert. Rahatlıkla kullanılabilir. Zaten 19 numara olduğu için henüz yürümüyordur diye düşünüyorum. Yürümeyen bebekler için tabanın dümdüz olması çok iyi....

16 kot etek ile üstüne pembe 69 ile çok şık oluyor kız bebekler :) $no 69.jpg

Beğendikleriniz var ise yardımcı olurum efendim.

sevgiler
Ceren

Merhabalar,

14,33,34,43,37 satıldı arkadaşlar, Güle güle kullansın inşallahhhh :46::emir_bebek:

Sevgiler
Ceren

merhaba

penti 35 no bayan deniz ayakkabısı ve twiggy ev ayakkabısı 35 36 no . yeni giyilmemiş ise almak isterim ne kadar olur özelden yazarsanız sevinirim teşekkürler

merhaba

penti 35 no bayan deniz ayakkabısı ve twiggy ev ayakkabısı 35 36 no . yeni giyilmemiş ise almak isterim ne kadar olur özelden yazarsanız sevinirim teşekkürler

Merhaba penti deniz terliği Twiggy ev terliği ve hotiç ayakkabı kullanılmamıştır sıfırdır. Özel msj attım size....

Sevgiler

Ceren

Back