• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme midi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

bence bu üniforma merakı afedersin ama aptallıktan başka birşey degil yaa valla benim eski iş yerimde bi arakadaş vardı onunda böyle merakı vardı bi polisle görüşüyordu polisin borçları vardı onları halledip evleneceklerdi manyak pislik kaç kere kızı aldattı sayamadım yani kızda sanki dünyada başka adam kalmamış gibi davrandı aradan 15 gün geçmeden barıştılar şimdi evliler sırf bu üniforma merakı yüzünden evlendi adamla gözünü başka birşey görmedi yemin ediyorum bence adam hala aldatıyor çünkü adamın kanı bozuk resmen

Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

günaydın ben geçen konunuda okumuştum ama yorum yapmamıştım arkadaşım bu sadece senin hüsnü kuruntun bana kalırsa...sen üniformalıları beğeniosun belliki herkez sevgiline bakıyo sanıyosun evt bakanlar illahki olur ama tek polis senin sevgilin değil bunu unutmamak lazım benim eşim üsteğmen kamuflajları palaskası üniforması daha dikkat çekici 1,90 boyu var hiç senin gibi düşünmedim yok o bakıyo bu bakıyo inşallah evlenirseniz ilerde geçer bu durum belki kıskançlık birazda sahiplenme duygusundan dolayı böyle davranıyor olabilirsin..ama bazı kadınlar gerçekten üniformaya aşık oluyo içindeki adamı sivilde görsen yüzüne bakmazsın asker polis oldumu tmm bizim ailemizde de başta abim olmak üzere kuzenlerim falan polis memuru onlarda hep anlatırlar yok şöle yapıyoruzda böle oluyoda diye :) sende dert etme kendine rahat ol çokta kıskandığını belli etmeki sevgilin havalara girmesin :34:

bence bu üniforma merakı afedersin ama aptallıktan başka birşey degil yaa valla benim eski iş yerimde bi arakadaş vardı onunda böyle merakı vardı bi polisle görüşüyordu polisin borçları vardı onları halledip evleneceklerdi manyak pislik kaç kere kızı aldattı sayamadım yani kızda sanki dünyada başka adam kalmamış gibi davrandı aradan 15 gün geçmeden barıştılar şimdi evliler sırf bu üniforma merakı yüzünden evlendi adamla gözünü başka birşey görmedi yemin ediyorum bence adam hala aldatıyor çünkü adamın kanı bozuk resmen

Ya bu nasıl bir mantıktır ben çözemiyorum ki cidden :50:
İnsan görür aşık olur evlenir.
Mesleği vs'nin ne önemi varki aşk karşısında.
O zaman o kadın üniformasına aşık olmuş, kocasına değil.
Nişanlımın polis olmaması en büyük dileğim olurdu aslında :50:

Kuzum bu insanlar delirmiş mi ne nedir bu merak polis olunca daha mı farklı sanki:47:sen hiç canını sıkma evet rahatsız olman normal ama bakan sadece baktığıyla kalır sevgine güven yolunuza bakın:38:

Ya bu nasıl bir mantıktır ben çözemiyorum ki cidden :50:
İnsan görür aşık olur evlenir.
Mesleği vs'nin ne önemi varki aşk karşısında.
O zaman o kadın üniformasına aşık olmuş, kocasına değil.
Nişanlımın polis olmaması en büyük dileğim olurdu aslında :50:

amannn valla bende anlamıyorum canım ben sevgilime gördüm aşık oldum ve mesleği bundan sonra ne olursa olsun aşık bitecek dgil ya

günaydın ben geçen konunuda okumuştum ama yorum yapmamıştım arkadaşım bu sadece senin hüsnü kuruntun bana kalırsa...sen üniformalıları beğeniosun belliki herkez sevgiline bakıyo sanıyosun evt bakanlar illahki olur ama tek polis senin sevgilin değil bunu unutmamak lazım benim eşim üsteğmen kamuflajları palaskası üniforması daha dikkat çekici 1,90 boyu var hiç senin gibi düşünmedim yok o bakıyo bu bakıyo inşallah evlenirseniz ilerde geçer bu durum belki kıskançlık birazda sahiplenme duygusundan dolayı böyle davranıyor olabilirsin..ama bazı kadınlar gerçekten üniformaya aşık oluyo içindeki adamı sivilde görsen yüzüne bakmazsın asker polis oldumu tmm bizim ailemizde de başta abim olmak üzere kuzenlerim falan polis memuru onlarda hep anlatırlar yok şöle yapıyoruzda böle oluyoda diye :) sende dert etme kendine rahat ol çokta kıskandığını belli etmeki sevgilin havalara girmesin :34:

Yok zaten havalara girecek kadar çocuk biri değildir.
Kuruntu yapmıyorum ya kafamı bi çeviriyorum gözler üzerinde.
Ayrıca üniforma merakım asla yoktur.
Nişanlım 2 yıl uğraştı sevgili olabilmek için, sırf polis diye red ediyordum.
Ayrıca sizin eşiniz askeriyede bayan yok denecek kadar az, benim nişanlımda oldukça yakışıklıdır ve sürekli insanların içinde.
İşte kızın teki gelmiş numarasını vermiş, bu kuruntu değil olan şeyler.
Umarım zamanla dediğiniz gibi geçer ama bazı hemcinslerimizde ki ahlak kavramıı bilinci oluşmadıkça bununda geçeceği yok :50:

O ne kadar ş.......z bir kızmış :47:...

Gerçi evli barklı adamlara yamanıp sonrada çaresizim, yanıyorum, aşığım diye konu açan haysiyetsizler varken bu devede kulak kalır değil mi :27:?

Canım senin yapabileceğin bir şey yok. Yapacak adam her türlü yapar, yapmayacak adamın önüne koy dönüp bakmaz. Allah korkusu olacak insanda :31:.

Sıkma canını, bol bol dua et. Mutluluklar dilerim...

Kuzum bu insanlar delirmiş mi ne nedir bu merak polis olunca daha mı farklı sanki:47:sen hiç canını sıkma evet rahatsız olman normal ama bakan sadece baktığıyla kalır sevgine güven yolunuza bakın:38:

Sağol canım arkadaşım.
Valla tek dileğim abbim eşlerimizi şaşırtmasın yoksa bu kızlarla halimiz duman.
Kız yüzüğünüz var ama yinede dayanamadım demiş ya :47:

Benim bi arkadaşım var oda üniforma meraklısı, polis görünce dibi düşüyor anlayamıyorum :50:

Bide parmağında yüzüğü olan insana numara vermek :20: Yazık :50:

Allah yardımcın olsun :44:

O ne kadar ş.......z bir kızmış :47:...

Gerçi evli barklı adamlara yamanıp sonrada çaresizim, yanıyorum, aşığım diye konu açan haysiyetsizler varken bu devede kulak kalır değil mi :27:?

Canım senin yapabileceğin bir şey yok. Yapacak adam her türlü yapar, yapmayacak adamın önüne koy dönüp bakmaz. Allah korkusu olacak insanda :31:.

Sıkma canını, bol bol dua et. Mutluluklar dilerim...

Sağol canım benim.
Evet dediğin çok doğru yapacak adam her şekilde yapar yani.
Allah onları şaşırtmasın.
Evet bide evli adamla birlikte olup ölüyorum bitiyorum mağdurumda mağdurum moduna bağlayanlarda var.
Ahlaksızlıklaında boğulsnlar.
Dilerim başkalarına yaşattıklarını kendileride yaşarlar.

Çok yanlış bir genelleme olmuş, üniformanın amacı nedir? Belli bir meslek grubuna dahil olunduğunu göstermek ve toplumda bir saygınlık oluşturmaktır. Herkesin giyinik olduğu bir mekana kalkıp bikini ile girerseniz, size de bakarlar. Ya da herkesin bikinili olduğu bir havuz başına cübbeli sarıklı biri gelse herkes ona da bakar. Sivil bir ortamda bir polis, asker üniforması dikkat çekecektir tabi ki. Bence siz bu durumu fazlaca abartmışsınız, merak etmeyin tüm genç kızlar sizin sevgilinizin peşinde değil. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğunu anlatıyorsunuz da, gönül yakışıklı olanı sevmez, seveni yakışıklı görür. Bana sorarsanız da, benim eşim çok yakışıklı, hatta bir harika.Ama kalkıp herkesin eşime hayran demiyorum. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğu, herkesin dönüp ona baktığı ve gözleri ile yedikleri düşüncelerinden sıyrılın lütfen. :34:

Sağol canım arkadaşım.
Valla tek dileğim abbim eşlerimizi şaşırtmasın yoksa bu kızlarla halimiz duman.
Kız yüzüğünüz var ama yinede dayanamadım demiş ya :47:

Sen sinirlendiğini olayın böyle olduğunu çok belirtme nişanlına normalmiş gibi davran yapan zaten her şekilde yapar kuzum :16:o tarz insanlar var onlar için sadece akıl ihsan etsin Rabbim:31:

Çok yanlış bir genelleme olmuş, üniformanın amacı nedir? Belli bir meslek grubuna dahil olunduğunu göstermek ve toplumda bir saygınlık oluşturmaktır. Herkesin giyinik olduğu bir mekana kalkıp bikini ile girerseniz, size de bakarlar. Ya da herkesin bikinili olduğu bir havuz başına cübbeli sarıklı biri gelse herkes ona da bakar. Sivil bir ortamda bir polis, asker üniforması dikkat çekecektir tabi ki. Bence siz bu durumu fazlaca abartmışsınız, merak etmeyin tüm genç kızlar sizin sevgilinizin peşinde değil. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğunu anlatıyorsunuz da, gönül yakışıklı olanı sevmez, seveni yakışıklı görür. Bana sorarsanız da, benim eşim çok yakışıklı, hatta bir harika.Ama kalkıp herkesin eşime hayran demiyorum. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğu, herkesin dönüp ona baktığı ve gözleri ile yedikleri düşüncelerinden sıyrılın lütfen. :34:

Sürekli nişanlımın yakışıklı olduğunu belirttiğimi nereden çıkardınız?
Yukarıda arkadaş bahsettiği için bende söyledim.
Ayrıca çarşıda hiç bi vatandaş üniformalı değil, o zaman polisleri her gördüklerinde bön bönn baksınlar.
Ayrıca evet nişanlım yakışıklı ve gözleri ile yiyorlar, olan bir düşünceden sıyrılamam hanımefendi.
O hastahanede en az 10 polis görevlidir ayrıca yani oraya giden bi polis nişanlım değildi o kadar dikkat çekecek.
Siz okuduklarımıda çok yanlış anlamışsınız ayrıca, ben nişanlıma herkes hayran diye birşey demedim anlamak istediğiniz gibi okmuşsunuz.
Artsit değil hayran olsunlar. Konumun başlığın okumanızı tavsiye ederim, Nedir bu nişanlıma duyulan hayranlık ve meraak değil, nedir bu üniforma merakı demişim.
Sanırım herşeyi özetliyorlar başlığım.

Yok zaten havalara girecek kadar çocuk biri değildir.
Kuruntu yapmıyorum ya kafamı bi çeviriyorum gözler üzerinde.
Ayrıca üniforma merakım asla yoktur.
Nişanlım 2 yıl uğraştı sevgili olabilmek için, sırf polis diye red ediyordum.
Ayrıca sizin eşiniz askeriyede bayan yok denecek kadar az, benim nişanlımda oldukça yakışıklıdır ve sürekli insanların içinde.
İşte kızın teki gelmiş numarasını vermiş, bu kuruntu değil olan şeyler.
Umarım zamanla dediğiniz gibi geçer ama bazı hemcinslerimizde ki ahlak kavramıı bilinci oluşmadıkça bununda geçeceği yok :50:

walla hayatım benim kocacımda oldukça yakışıklı tabiri caizse zımba gibi :nazar: ayrıca yanında çalışan bayan komutanlarıda var ama güvenim sonsuz sivil dolaştığı çok azdır herneyse ben sana dert etme kendine canını sıkma dedim destek amaçlı sen bunlar kuruntu değil bilmem ne birsürü savunmaya geçmişsin hakkında hayırlısı olsun ozaman ne deyim :40:

Sen sinirlendiğini olayın böyle olduğunu çok belirtme nişanlına normalmiş gibi davran yapan zaten her şekilde yapar kuzum :16:o tarz insanlar var onlar için sadece akıl ihsan etsin Rabbim:31:

Ya bide yorum yapan bazı tipler niye nişanlının bu kadar yakışıklı olduğunu vs belirtiyorsun gibi saçma sapan şeyler yazmışlar.
Ben sanki millet nişanlıma hayran ona meraklı diyorum!
Başlığı okumaya mı üşeniyorlar acaba yoksa kıllığına mı yapıyorlar.
Nall gibi yazmışım ne bu üniforma merakı diye hala saçma sapan yorumlar geliyor ya.
Ayrıca yok kuzucum ona dün hiç birşey demedim yok bakıyorlar vs diye ama gerçekten sinir bozucu bi durum ya :50:

canım konusahibi olumsuz yorumlara açık değil zannımca :44:
ozaman karantinaya alsın sevgilisini ya da mesleği bıraksın zaten işe göndermek istemiyorum diyo :27:

Bemimde eski çalıştığım yerde bi arkadas vardi bildiginiz polislere kafayı takmisti butun sevgililerini polislerden seçiyodu maalesef hatta bitanesinı yoldan cevirip telefon numarasini bile verdi geldi 35 yaşına hala polis koca bulcam diye baska kimselere bakmıyor tek derdi üniforma

Back