- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
Merhabalar 

Kolay görünen ama sabır gerektiren tarifimle karşınızdayım

Malzemeler diyerek başlıyorum

1 Paket Toz şanti
1,5 Su B. Süt
2 Muz
1 Su B. Taze Ceviz yada fındık
2 paket Eti Kakaolu Bisküvi

İlk önce muzları rondo da püre haline getiriyoruz


Daha sonra 1 pake toz şantiyi karıştırma kabına alıp sütümüzü ekleyerek çırpıyoruz


Bisküvilerimizi elimizle un ufak ediyoruz ve karıştırma kabındaki krem şantimize ekliyoruz

Daha sonra muz püremizi ve cevizimizi ekleyip karıştırıyoruz


Karıştırdığımız harcı folyoyla sardığımız kalıbımıza döküyoruz

Ve buzluğa koyup en 5-6 saat bekletiyoruz iyice donması lazım
Buzluktan çıkardğımız parfemizi dilimleyip servis tabağımıza alıyoruz

Ve üzerine frambuaz sosu dökerek servis ediyoruz


Tıpkı dondurma gibi olan tatlımız yaz ayları için ideal afiyet olsun





Kolay görünen ama sabır gerektiren tarifimle karşınızdayım


Malzemeler diyerek başlıyorum


1 Paket Toz şanti
1,5 Su B. Süt
2 Muz
1 Su B. Taze Ceviz yada fındık
2 paket Eti Kakaolu Bisküvi

İlk önce muzları rondo da püre haline getiriyoruz


Daha sonra 1 pake toz şantiyi karıştırma kabına alıp sütümüzü ekleyerek çırpıyoruz


Bisküvilerimizi elimizle un ufak ediyoruz ve karıştırma kabındaki krem şantimize ekliyoruz

Daha sonra muz püremizi ve cevizimizi ekleyip karıştırıyoruz


Karıştırdığımız harcı folyoyla sardığımız kalıbımıza döküyoruz

Ve buzluğa koyup en 5-6 saat bekletiyoruz iyice donması lazım

Buzluktan çıkardğımız parfemizi dilimleyip servis tabağımıza alıyoruz

Ve üzerine frambuaz sosu dökerek servis ediyoruz



Tıpkı dondurma gibi olan tatlımız yaz ayları için ideal afiyet olsun



