Merhabalar
Kolay görünen ama sabır gerektiren tarifimle karşınızdayım
Malzemeler diyerek başlıyorum
1 Paket Toz şanti
1,5 Su B. Süt
2 Muz
1 Su B. Taze Ceviz yada fındık
2 paket Eti Kakaolu Bisküvi
İlk önce muzları rondo da püre haline getiriyoruz
Daha sonra 1 pake toz şantiyi karıştırma kabına alıp sütümüzü ekleyerek çırpıyoruz
Bisküvilerimizi elimizle un ufak ediyoruz ve karıştırma kabındaki krem şantimize ekliyoruz
Daha sonra muz püremizi ve cevizimizi ekleyip karıştırıyoruz
Karıştırdığımız harcı folyoyla sardığımız kalıbımıza döküyoruz
Ve buzluğa koyup en 5-6 saat bekletiyoruz iyice donması lazım
Buzluktan çıkardğımız parfemizi dilimleyip servis tabağımıza alıyoruz
Ve üzerine frambuaz sosu dökerek servis ediyoruz
Tıpkı dondurma gibi olan tatlımız yaz ayları için ideal afiyet olsun
Kolay görünen ama sabır gerektiren tarifimle karşınızdayım
Malzemeler diyerek başlıyorum
1 Paket Toz şanti
1,5 Su B. Süt
2 Muz
1 Su B. Taze Ceviz yada fındık
2 paket Eti Kakaolu Bisküvi
İlk önce muzları rondo da püre haline getiriyoruz
Daha sonra 1 pake toz şantiyi karıştırma kabına alıp sütümüzü ekleyerek çırpıyoruz
Bisküvilerimizi elimizle un ufak ediyoruz ve karıştırma kabındaki krem şantimize ekliyoruz
Daha sonra muz püremizi ve cevizimizi ekleyip karıştırıyoruz
Karıştırdığımız harcı folyoyla sardığımız kalıbımıza döküyoruz
Ve buzluğa koyup en 5-6 saat bekletiyoruz iyice donması lazım
Buzluktan çıkardğımız parfemizi dilimleyip servis tabağımıza alıyoruz
Ve üzerine frambuaz sosu dökerek servis ediyoruz
Tıpkı dondurma gibi olan tatlımız yaz ayları için ideal afiyet olsun