• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. sayfadan itibaren güncel musicbutik:))

musicteacher

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
243
6
118
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben de kullanmadığım ürünlerimi elden çıkarmaya karar verdim.Birazdan fotografları paylaşacağım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pudralarin renkleri oldugundan daha koyu cikmis.renk konusunda yardimci olabilirim.
true match concealer 2 numara vanilla rengi.
the balm concealer light/clair rengi.pure beuaty bb krem de acik renk..

Bazi fotograflar ters cikmis kusura bakmayin:// en bastaki avonun kas kalemi.orta koyulukta bir renk.
Alix avien marka olan ürun aydinlatici.
Petrol yesili farin markasi maybelline, acik pembe far cecile, beyaz far rimmel.

Merhaba arkadaşlar, ben de kullanmadığım ürünlerimi elden çıkarmaya karar verdim.Birazdan fotografları paylaşacağım...

Açıkçası bu eklediğin resimlerdeki kıyafet ve kozmetik takılarda her yerde var ve zaten biraz gezdiğin zaman her zaman dahada ucuzunu bulabilirsin alan olsada çok olmaz gibi geliyo çoğu insan kuryeyle falan uğraşmaz gider kendi seçer alır diye düşünüyorum ben kendi adıma

Açıkçası bu eklediğin resimlerdeki kıyafet ve kozmetik takılarda her yerde var ve zaten biraz gezdiğin zaman her zaman dahada ucuzunu bulabilirsin alan olsada çok olmaz gibi geliyo çoğu insan kuryeyle falan uğraşmaz gider kendi seçer alır diye düşünüyorum ben kendi adıma
Haklısınız ama burada acılan konularda her şey var ve çoğu ürünün de alıcısı var ihtiyaca göre...oje bile koyan var sonuçta.teşekkür ederim yine de düşünceniz için genel olarak konuşmuşsunuz ama giyilmeyecek veya kullanılmayacak gibi hiç bir şey koymadım.pudralar bile bir kaç kez kullanıldı.siz böyle söyleyince gercekten garip hissettim kendimi...

Back