- Konu Sahibi musicteacher
Merhaba arkadaşlar, ben de kullanmadığım ürünlerimi elden çıkarmaya karar verdim.Birazdan fotografları paylaşacağım...
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beden ve fiyat konusunda yardimci olabilirim istediginiz urunun ayrintili halini ve uzerimdeki durusunu da gonderebilirim..
Merhaba arkadaşlar, ben de kullanmadığım ürünlerimi elden çıkarmaya karar verdim.Birazdan fotografları paylaşacağım...
Haklısınız ama burada acılan konularda her şey var ve çoğu ürünün de alıcısı var ihtiyaca göre...oje bile koyan var sonuçta.teşekkür ederim yine de düşünceniz için genel olarak konuşmuşsunuz ama giyilmeyecek veya kullanılmayacak gibi hiç bir şey koymadım.pudralar bile bir kaç kez kullanıldı.siz böyle söyleyince gercekten garip hissettim kendimi...Açıkçası bu eklediğin resimlerdeki kıyafet ve kozmetik takılarda her yerde var ve zaten biraz gezdiğin zaman her zaman dahada ucuzunu bulabilirsin alan olsada çok olmaz gibi geliyo çoğu insan kuryeyle falan uğraşmaz gider kendi seçer alır diye düşünüyorum ben kendi adıma