• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve ben artık kadınım !

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
34
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

Keşke düşünseydiniz sonra pişman olursunuz evlenmeden olması kötü olmuş ama bişey diyemem hata ilerde anlarsınız erkekler öyledir yapmadan zorlar yapınca benle yaptın kim bilir kimle yaptın der onların öyle bi anlık uçkurları sonrasını düşünmezler isyan etme anlatsan da anlamazlar

İtiraf mı nedir bu bakireliğinizimi kaybettiniz vallahi benimde kafam karıştı okurken :26:

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

İnanların duyguları zamanla değişiyor , sevdiğin konusuna gelince evet kayıtsız şartsız sana inanmalıydı.

Keşke düşünseydiniz sonra pişman olursunuz evlenmeden olması kötü olmuş ama bişey diyemem hata ilerde anlarsınız erkekler öyledir yapmadan zorlar yapınca benle yaptın kim bilir kimle yaptın der onların öyle bi anlık uçkurları sonrasını düşünmezler isyan etme anlatsan da anlamazlar

isyan etmiyorum sadece benim başıma asla bu da gelmeyecek demyceksin bunu anladım .

İsteyerek yaptığın bir şey asla hata olamaz bunu aklından çıkar. Ve kesinlikle kimseye mecbur değilsin, sen bir bireysin ve bir deri parçasından ibaret değilsin. Önemlisin. Sevgilinin de aklında soru işareti kalacağını sanmıyorum. Çok rahatsız olursan konuşursun bu konuyu. Mesele değil. Duygularının karmaşık olması da gayet normal. Her kadının hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır bu.

Bu durumda ne denir bilmiyorum. Tebrik ederim mi, hayırlı olsun mu? ;)

İtiraf mı nedir bu bakireliğinizimi kaybettiniz vallahi benimde kafam karıştı okurken :26:

canım benim herşeyi gayet acık yazdığıma inanıyorum kandan kadınlıktan bahsettim. itiraf diil sizlerle paylaşmak istedim bunu. gurur duymuyorum asla canım sıkkın ve nasıl bi yol izleyeceğimi sizlere sormak istedim.

ara ara kanamam var diyorsunuz ya hamile olmayasınız var mı böyle bir ihtimal?

İsteyerek yaptığın bir şey asla hata olamaz bunu aklından çıkar. Ve kesinlikle kimseye mecbur değilsin, sen bir bireysin ve bir deri parçasından ibaret değilsin. Önemlisin. Sevgilinin de aklında soru işareti kalacağını sanmıyorum. Çok rahatsız olursan konuşursun bu konuyu. Mesele değil. Duygularının karmaşık olması da gayet normal. Her kadının hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır bu.

Bu durumda ne denir bilmiyorum. Tebrik ederim mi, hayırlı olsun mu? ;)

iyi halt etmişsin diyebilirsin :) şaka bi yana evet bu olay yaşanmadan aklım başımda olsaymış. ama şimdi tabiki benden önemlisi yok bunun farkındayım ve mecbur diilim. sevdim istedim oldu bişeyler. teşekkür ederim yorumun için

kadın olduğuna bu kadar sevindiğine göre,ayıp olmasın bi çeyrek takalım bari..

$Ceyrek-Altýn[1].jpg

o fotoğrafını kaldır profilinden
başına iş alma durduk yere
hernekadar umrunda değilmiş gibi yazsanda
belliki oldukça paniklemişsin
intihar gibi bir düşünce olmamalı zaten
bazı durumlarda kızlık zarının yapısından dolayı kanama olmayabilir
nedeni bu olabileceği gibi
tam anlamıyla birleşme sağlayamamışta olabilrsiniz
bir kadın doğumcuya git
gelecekle ilgili planlar içinde daha erken
önce bir yaşadığın şoku atlat bakalım
:50:

sevgişlinle ilişkin kan gelmedi diye bittimi yoksa

canım benim herşeyi gayet acık yazdığıma inanıyorum kandan kadınlıktan bahsettim. itiraf diil sizlerle paylaşmak istedim bunu. gurur duymuyorum asla canım sıkkın ve nasıl bi yol izleyeceğimi sizlere sormak istedim.

Anladım şimdi ara kanamaların büyük ihtimal zar yırtıldı ya da zedelendi o yüzden kendini gösteriyor anlık olmamıştır sonrasında devam etmiştir kanamaların sevdiğin sana gerçekten değer veriyorsa inanmak zorunda yoksa çok üzücüdür kızlığını verdiğin birinin şüpheyle yaklaşması:44:aklında sürekli sorular soracağına açık açık erkek arkadaşına sor derim ciddi bir şekilde konuşmalarından belli eder zaten:51:Çok mu güvendin ona kendini teslim edecek kadar inşallah sonucu iyi olur seni üzecek bir şey olmaz:31:

sevindiğimi nerden anladınız orasını anlamadım. ama teşekkür ederim yine de çeyreğiniz için.

önce kadın oldun,sonra kadınlık gururuna sahıp oldun bırden..

yazdıklarında pısmanlık,uzuntu olmadığına göre..gayet mutlusun..

yoksa ılk şok hali mi bu?

Back