• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Barsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
41
0
1
Kilis
mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum

mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum

Ablacim evli degilim ama mesela evli olsam ve esimin is yerindeki kadin esimle samimi konussa ve esimde onunla konusmaya devam etse bende kiskanirim e suphelenirim noluyor diye.sesini ozledim nedir ya bence size bisey demiyorum ama adamin niyetini anladigin gibi esine anlatmaliydin

Pek anlamadim,adam niye gece mesaj atiyor telefonuna?
Nerden buluyorlar bu hakki ?
Evli oldugunu biliyor ve hala böyleler mi?

Evli bir kadın olarak karşı cinsle aranıza biraz mesafe neden koymuyorsunuz? Elin adamı bana canım öpüyorum, sesini özledim dese kafasına çantayı indiririm.
Eşinize hak verdim kusura bakmayın

Siz iş yerinizdeki adamlarla nasıl bu kadar samimi olabilirsiniz evli çocuklu kadın olarak mesafe koymamışsınız adamlar yüz bularak asılmış eşinizi ne konuma soktuğunuzun farkına varın nefret etmesi gereken biri varsa o da eşiniZ

nasıl yani yaa ,sesini özledim nasıl denebilir bir evli kadına ,yuhh ..
bi tek sizmisiniz çalışan ,insanlarla olan iletişiminizde ayar yapamıyor ,gece yarısı mesajlar alacak ,seni özledim denilebilecek ve canım tatlım öpüyorum denilebilecek kadar toleransı işyerinde gösterebiliyorsanız bence çalışmayın .
herkese bu kadar herşeyi söylettirebilecek bir kadın evinde otursun daha iyi .
iyi de eşiniz şüphelenmek için daha ne görmesi lazımdı onu anlamadım ,aynı yatakta yakalamayı mı ..
pes doğrusu .
bir kadının ne sebeple olursa olsun erkeklerden böyle tarzlarda konuşmalar alması sorunun kadından kaynaklandığının göstergesidir.
ben 9 yıldır çalışıyorum ,bekar da oldum ,bekar olduğum dönemde de o dönemin en popüler kızıydım ama hiçbir erkek bekar olduğum halde benimle asla ve asla böyle bir tarzda konuşmadı ,konuşamaz da ..
bi kaç kere böyle de değil çok daha basiti ama laçkalaşmaya yakın konuşan olmuştu da öyle ağır laflar ettim ki ,sonradan gömleklerini ilikleyerek geçtiler karşımdan ..
iş arkadaşlığı başka şey ,bu derece laçka ilişkiler başka şey..
hele de evli bir kadına .
bi tek çalışan siz değilsiniz ,hepimiz çalışıyoruz ,bırakın bir kadını bir erkeğe bile bu şekilde konuşulmaz yani.
ayıp gerçekten erkeklere bu kadar lafı söyleyecek cesareti verdiğiniz için,eşiniz yine az yapmış ,bana denk gelse çok fena olurdu :ssz:

Evli bir kadın olarak karşı cinsle aranıza biraz mesafe neden koymuyorsunuz? Elin adamı bana canım öpüyorum, sesini özledim dese kafasına çantayı indiririm.
Eşinize hak verdim kusura bakmayın
Katılıyorumm aynen

Aynı iş yerinde çalışan evli çiftler bile iş yerinde mesafeliyken, bu durum sizce ne kadar mantıklı ?

Evliler bile evde
-Hayatım, aşkım, bitanem
İş yerinde
-Beyfendi,hanefendi veya eş gibi konuşmazlar kiiii sizin iş yeriniz hastane resmi bi kurum !!

Yeni üye ilk konu...

Bence iki tane az gelmiş, en az üç dört tane daha bulmanı tavsiye ediyorum :51:

Kusura bakmayın ama size sesini özledim diyor sizde sadece Allah özlettirmesin diyorusunuz.
Sana bariz asılan birine bu denli basit bi cevap vermek, ona kızmamak sizi şüpheli durumuna sokuyor.
Madem rahatsızsın bundan adama düzgünce arama evli barklı kadınım ayıp ayıp bu sözler olmaz diyeceğinize
Daha çok özleyeceksin beni anlamına gelecek laflar ediyorsunuz.
Eşiniz kızmasın diye diğer adamla gizli gizli konuşmak canımlar öpüyorumlar
Madem çekineceğiniz bir şey yok eşinizin önünde konuşsaydınız o zaman öpüyorum dediğinde kocana bak ben resmi konuştum gördün diyebilirdin
Ayrıca adam aldatıldığını düşündüğüne göre belkibize söylemediğiniz neler vardır
Ayrıca konuşma tavrınız bile çok önemli
En güzeli barışmak istiyorsanız işinizi bırakın telefonu değiştirin faturalı yapın
Faturayı da eşinize gönderin
Size belki böle güvenebilir

Oha diyorum hanımefendi.. valla kocanın suphelenmemekte haksız değil.. Bence sizin başka erkeklerle hoş sohbetiniz, beğenilmeniz sizi mutlu ediyor. Ayıp hanımefendi. Siz evlisiniz azıcık namusunuzla oturun. Ne işiniz var başka erkeklerle samimi ilişkiyle? Ayıp ya ayıp. Bi de eşime kusum diyorsunuz. Bence siz şaka yapıyorsunuz. Dalga geciyorsunuz. Kadın belki aldatma affeder ama erkek asla affetmez. Siz kendinize bile soylemiyorsunuz esinizi gerçekten ALDATTIGINIZI..

Allahtan aldatmiyorum diyorsunuz..
Birde aldatsaniz ne yapacaktiniz acaba adami direk kocanizin gozune gozune mi sokacaktiniz??
Sevmeyin efendim siz kocanizi, boyle mi sevilir koca?

Evli degilim ama kocama bir kadin sesini ozledim dicek gece yarilarinda meb dicek vicik vicik samimi iliskiler canim opuyorum vs....
Bir saniye bile evimde tutmam aciklama yapmasina izin vermeyi birakin yuzumu dahi goremez.. Sesini ozledigi kadina gidecek olay kapanacak bitecek!
Ben boyle yuzsuzluk gormedim.
Dua edin kocaniz sizi kabul etmis tekrardan yaninda barindiriyor..

Kusura bakmayın ama size sesini özledim diyor sizde sadece Allah özlettirmesin diyorusunuz.
Sana bariz asılan birine bu denli basit bi cevap vermek, ona kızmamak sizi şüpheli durumuna sokuyor.
Madem rahatsızsın bundan adama düzgünce arama evli barklı kadınım ayıp ayıp bu sözler olmaz diyeceğinize
Daha çok özleyeceksin beni anlamına gelecek laflar ediyorsunuz.
Eşiniz kızmasın diye diğer adamla gizli gizli konuşmak canımlar öpüyorumlar
Madem çekineceğiniz bir şey yok eşinizin önünde konuşsaydınız o zaman öpüyorum dediğinde kocana bak ben resmi konuştum gördün diyebilirdin
Ayrıca adam aldatıldığını düşündüğüne göre belkibize söylemediğiniz neler vardır
Ayrıca konuşma tavrınız bile çok önemli
En güzeli barışmak istiyorsanız işinizi bırakın telefonu değiştirin faturalı yapın
Faturayı da eşinize gönderin
Size belki böle güvenebilir

Tam yazacaktim ki siz yazmissiniz agziniza sağlık. Sesini özledim diyen bir densize allah ozlettirmesin ne demek yaa..

Suphelenmekte esiniz cok hakli. Sesini ozledim ne demek ya ??? Sizin de cevabniz Allah ozletmesin ? Kendinizi esinizin yerine koyun anlayisla mi karsilardiniz yoksa amaaan canim arkadasca diyip suphe bile duymaz miydiniz ??

Aynı iş yerinde çalışan evli çiftler bile iş yerinde mesafeliyken, bu durum sizce ne kadar mantıklı ?

Evliler bile evde
-Hayatım, aşkım, bitanem
İş yerinde
-Beyfendi,hanefendi veya eş gibi konuşmazlar kiiii sizin iş yeriniz hastane resmi bi kurum !!

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Eşimle aynı şirkette farklı katlarda çalışıyoruz. Yemekhanede bile yanyana değiliz. Birbirimizin görüş mesafesindeyiz o kadar.

Konu sahibi mesafe konusunda öğreneceklerin var anlaşılan. Eşin tepki vermekte haklıymış. Sana bir yıl önce tepki gösterdiğinde kendine ve çevrene çeki düzen verseydin işler bu raddeye gelmezdi. Kaldı ki siz bunun normal olduğunu düşünüyorsunuz.

Çevremde ki erkekler bekarken de evliyken de gösterdiğim mesafeden öteye geçemediler. Bekarken bile face den measaj atanlara da haddi bildirildi.

Son düzenleme:
konuyu okurken ben utandım yaaa, ben evliyim benim de çocuğum var, elin adamı bana' sesini özledim' diyecek ben var ya yerin dibine girerim bu lafı söylediğine onu da pişman ederim, kocamdan önce de çocuğumdan utanırım.. valla arkadaşım senin halin tavrın makbul hareketler değil allah kocana sabır versin çocuğuna da selamet, haa ayrıca bu adam sana teklifte bulunmuş sen evlisin bunu da ne kadar rahat söylüyorsun ay sinirim zıpladı valla

Back
X