• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ

ffkoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
323
31
73
İstanbul
bayanlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun... TÜRKİYE HATANESİ ve ŞİŞLİ KOLAN HASTANESİ n de doğum yapan, yapacak olan varmı.. artık karar vermek zorundayım bilgisi oalndan rica ediyorum

Ben şuan şişli kolana gidiyorum bazen sinir etselerde beni meliz hn harika bir dr tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Türkiye hastanesinde doğum yaptım.figen hanim Dr. Um hem hastaneden hemde Dr. Dan çok memnun kaldım.

Ben şuan şişli kolana gidiyorum bazen sinir etselerde beni meliz hn harika bir dr tavsiye ederim

Bende bu hafta randevu aldım gıdeceğim umarım memnun kalırım

Umarım memnun kalırsın ben kalacağını düşünüyorum 😄

Yok hiç sormadım oda bişe demedi rahat yani onları konuşmak için erken daha ayrıca çok rahat bir dr sende anlayacaksın öyle gerekli gereksiz vitamin tahlil yada ekstra işlemleri çok sevmiyor yani erkenden gerek görmedikçe akıl karıştırmıyor

Yok hiç sormadım oda bişe demedi rahat yani onları konuşmak için erken daha ayrıca çok rahat bir dr sende anlayacaksın öyle gerekli gereksiz vitamin tahlil yada ekstra işlemleri çok sevmiyor yani erkenden gerek görmedikçe akıl karıştırmıyor

Ok anladım eve yakın dıye orayı tercıh ettım bide yeni falan ya ... Piyango gibi olacak yani doktor secımim ... Sen kaç aylıksın

Bende ewe yakın diye gittim benimkide aynı senin gibi oldu acıbadem düşünüyordum tavsiye edilen şubeleri bana uzaktı en iyi seçenekte buydu çok şükür memnun kaldım ama doğumda ne olur yani dr kaynaklı değilde hastane kaynaklı olarak sorun yaşarmıyım onu bilmiyorum ama dr için devam ediyorum ben 21+4 haftalık hamileyim sen

Bende ewe yakın diye gittim benimkide aynı senin gibi oldu acıbadem düşünüyordum tavsiye edilen şubeleri bana uzaktı en iyi seçenekte buydu çok şükür memnun kaldım ama doğumda ne olur yani dr kaynaklı değilde hastane kaynaklı olarak sorun yaşarmıyım onu bilmiyorum ama dr için devam ediyorum ben 21+4 haftalık hamileyim sen

Anladım ben daha yeniyim 7 haftalık ilk defa gıdeceğim doktora ama ikinci bebeğim olacak insallah

Hayırlısı olsun inş nezamana gidiceksin

İnanılmaz yoğun orda 2dr daha var ama meliz hn çok yoğun oluyo elinden geldiğince vaktinde alıyo 5 10dk erken yada geç olabiliyo ama öyle çok beklemedim ben hiç

İnanılmaz yoğun orda 2dr daha var ama meliz hn çok yoğun oluyo elinden geldiğince vaktinde alıyo 5 10dk erken yada geç olabiliyo ama öyle çok beklemedim ben hiç

Bakalım inşallah memnun kalırız ... İlk doğumum biraz zor oldu ... Belki rastlaşırız bi gün bellimi olur

Bakalım inşallah memnun kalırız ... İlk doğumum biraz zor oldu ... Belki rastlaşırız bi gün bellimi olur

İnş ama gittikten sonra memnun kalıp kalmadığını yaz mutlaka

İnş ama gittikten sonra memnun kalıp kalmadığını yaz mutlaka

Yazarım tabiki ... İnsallah memnun kalırım da zamanımı beklerim kaygısız

Yazarım tabiki ... İnsallah memnun kalırım da zamanımı beklerim kaygısız

Sanırım ilk doğumdan dolayı korkuların ama rahat ol önce bebek büyüsün bakalım son ay düşünürsün doğumu eskisi gibi değil hamileliğin tadını çıkaracak çok şey var onlarla ilgilen

Sanırım ilk doğumdan dolayı korkuların ama rahat ol önce bebek büyüsün bakalım son ay düşünürsün doğumu eskisi gibi değil hamileliğin tadını çıkaracak çok şey var onlarla ilgilen

Umarım öyle olur canım ...verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ... Sende inşallah bir avazda alırsın miniğini kucağına

Umarım öyle olur canım ...verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ... Sende inşallah bir avazda alırsın miniğini kucağına

Teşekkür ederiim inş hepimiz için öyle olur

Merhaba bugün gıttık doktora ... Bebeği de gördük ... Doktorla ilgili net bi karar veremedim açıkcası , bakalım hayırlısı

Back