Bebek İkinci El Kalanlar ortaya karısık bebege daır 10.sayfada

$IMG_20140416_103153.jpg .............

Oto koltugu kc kg lik cnm

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurutec oto koltugu ve oyun halısı. Fiyat ve resim lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$Fisher-Price-Okyanus-Harikalarý-Jimnastik-Merkezi-2.jpg

$Screenshot_2014-05-21-00-56-05.jpg

$IMG_20140416_103153.jpg

Yurutec oto koltugu ve oyun halısı. Fiyat ve resim lütfen

Oyun halisi icinde goto yuklermisiniz. Ne kadar dusunuyordunuz.

Oto koltugu ne marka ve fiyat ogrenebilirmiyim

Arkadaslar oto koltugunun resmını yukledım zaten.oyun halısı hıc kullanılmadı kutusunda kaldırdım oyuncaklarını kullandık sadece.yuruteçte aldıgımız gıbı herseyı saglam.ışıklı muzıklı 3.5 kg.on kısmı arıyeten cıkıp oyuncak olarak oynanabılıyor frenlerı var.cıddı alıcıysanız ozelden maılınızı yazın cıkarıp resımlerını cekeyım.fiyatları da soyle dusunuyorum ama her zaman teklıflere acıgım ..

oto koltugu(ablamaın)kargo dahıl 100tl.
oyun halısı fısher prıce kutusunda 100 tl
yurutec baby max 50 tl.

Son düzenleme:
Fiyat ogrenebilirmiyim acaba ne kdar kullandn

Merhaba.siyah olani 3 ay falan oldu 2el birinden aldik.kirmizi olan 2yil falan oldu.ikiside saglam alarmlari calisiyor isiklari calisiyor.ancak sehir disina cikmasi zor.ben izmirdeyim.gelip gorseniz daha iyi.ucreti ben soylemeyim cunku suanda bayaartmis fiyatlari euroyla dogru orantili.siz teklifinizi yapin ozelden bakalim.

Merhaba.siyah olani 3 ay falan oldu 2el birinden aldik.kirmizi olan 2yil falan oldu.ikiside saglam alarmlari calisiyor isiklari calisiyor.ancak sehir disina cikmasi zor.ben izmirdeyim.gelip gorseniz daha iyi.ucreti ben soylemeyim cunku suanda bayaartmis fiyatlari euroyla dogru orantili.siz teklifinizi yapin ozelden bakalim.
Canim senin dusundugun bi fiyat vardir elbet bana sorarsan dibine vururum fiyatin :) sen istedigini soyle ondan sonra anlasabilirmiyiz bakalim?

Back