Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar forumda kilo almakla ilgili diyetler ve iştah açıcı yöntemler ancak benim problemim iştahım çok olduğu halde kilo alamamam
bu arada boyum 1.73 ve kilom 50
Yaşamak Bu Olmamalı Anne
(Kuyrukları birbirine deymeyen
Kafamda bin tilki gezinmekte)
İnsanlarda
Sevdiklerimde anlamadı beni
Hadi gözlerini aç
(Hoş geldin oğlum
Karnın aç mı de)
Yoksa
Dayanamayacağım
Sevgisizlikten öleceğim
Bu boş evde
Kimse anlamıyor beni
Anlamıyor Anne
01.06.2006
Şimdi
Beni beklediğin pencereden
Mezarlığa bakıyorum
Düşlerde tat vermiyor
Yaşamak bu olmamalı Anne
Canim cicibebeyle sut denedinmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende kansızlıkta var acaba biraz alakası olabilir mi bilmiyorum.Ya zayıflığımdan en çokta giysi özelliklede alt kıyafeti alırken çekiyorum,özellikle ayak bileğimle diz kapaklarıma kadar olan yani baldırım yok kas nerdeyse yok denecek kadar,bildiğin değnek işteBildim bileli zayıfım bi dönem normale yaklaşmıştım ama baldır kısmı yine tahtaydıpantolon bulamıyorum kısa eteklerse dolabım yerine rüyalarımı süsledi hep oooy oy..
Daha ne olsun :) aşırıda zayıf olmadığınızı düşünüyorum !!
Canım Ben de aynıydım 4 sene evvel koca bir ekmeği yerdim, vitamin içerdim ama inceciktim meğersem hipertiroid hastasıymışım..ameliyat ve tedavi oldum şuan her şey normal sağlığımda kilom da çok şükür...TSH, T3,T4 bi baktır istersen...Ben çok yiyorum ama kilo alamıyorum dediğmde doktor ''senin kilo alman imkansız , senin kilo alman şeker hastasına bir tepsi baklava yedirmeye benzer'' demişti...inşallah bi sıkıntı yoktur bünyen öyledir..gene de bi baktır için rahat olsun..
Evet bayılırım :)) ama ne kadar yemeliyim bilmiyorum mesela ben düzenli değil çoğu zaman akşamları yerim ama oda işe yaramadı anlasılan nası yapsam ki :/
Arkadaşlar forumda kilo almakla ilgili diyetler ve iştah açıcı yöntemler ancak benim problemim iştahım çok olduğu halde kilo alamamam
bu arada boyum 1.73 ve kilom 50
bende alamıyorum. doktora gidip baştan aşağı test yaptırdım tiroid kan hersey ama hersey normal.
Sonra bomba diye süte karıstırılıp içilen bir toz aldım burada görüp topiği var. o çok aldırıyor tombiş tombiş oldu kalcam göbeğim
Ama düzenli sabah aksam icmek lazım uzun zaman kullanmak gerek
Nerden aldınız ? Bide kac kilo aldirdi ne kadar surede :) bende almayi dusunuyorum da ..
Açıkcası ben cok aradım google a bomba ilaç yazdıgımız zaman sanalpazar dıye bır sıte cıkıyor oradan aldım. reklam olarak gorulmesın cunku bulamadım hıc bır yerde arkadasların söyledıgı ahmet ısımlı kısının telefonunu bulamadım. o dedıgım sıtede farklı satıcılarda var hangısıne aklın yatarsa alabılırsın
Hmm tamam canm tesekkur ederim ne kdar surede kac kilo aldiniz :) cok soru soruyorumda kusura bakmayn :))
duzenli olarak uyguladım sabah aksam vede normal sute degıl kutulu muzlu sutler var ya kucuk onlardan aldım bır suru sabah aksam bır bardak muzlu sute bır tatlı kasıgı katıp ıctım bır haftada 2 kılo aldım hemen farkedıyo şişiriyo hafif gibi..
Canim anlamdm ne yaptigini ben cicibebeyle sutle kilo aldim ama biraz daha almak istyrm ama biktim cicibebe sutten sen ne yaptin anlayamadim :))
bomba isimli kilo aldırıcı toz canım bu. cok etkili bende burdaki konualrdan gördüm