• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştahım çok olduğu halde kilo alamıyorum. Yardım edin :(

serenayxx

Serenayy
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
8
0
6
Malatya
Arkadaşlar forumda kilo almakla ilgili diyetler ve iştah açıcı yöntemler ancak benim problemim iştahım çok olduğu halde kilo alamamam :(
bu arada boyum 1.73 ve kilom 50

Arkadaşlar forumda kilo almakla ilgili diyetler ve iştah açıcı yöntemler ancak benim problemim iştahım çok olduğu halde kilo alamamam :(

Canim cicibebeyle sut denedinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende kansızlıkta var acaba biraz alakası olabilir mi bilmiyorum.Ya zayıflığımdan en çokta giysi özelliklede alt kıyafeti alırken çekiyorum,özellikle ayak bileğimle diz kapaklarıma kadar olan yani baldırım yok kas nerdeyse yok denecek kadar,bildiğin değnek işte:DBildim bileli zayıfım bi dönem normale yaklaşmıştım ama baldır kısmı yine tahtaydı:Dpantolon bulamıyorum kısa eteklerse dolabım yerine rüyalarımı süsledi hep:D oooy oy..

Yaşamak Bu Olmamalı Anne

(Kuyrukları birbirine deymeyen
Kafamda bin tilki gezinmekte)

İnsanlarda
Sevdiklerimde anlamadı beni
Hadi gözlerini aç
(Hoş geldin oğlum
Karnın aç mı de)
Yoksa
Dayanamayacağım
Sevgisizlikten öleceğim
Bu boş evde
Kimse anlamıyor beni
Anlamıyor Anne

01.06.2006

Şimdi
Beni beklediğin pencereden
Mezarlığa bakıyorum
Düşlerde tat vermiyor
Yaşamak bu olmamalı Anne

Canım Ben de aynıydım 4 sene evvel koca bir ekmeği yerdim, vitamin içerdim ama inceciktim meğersem hipertiroid hastasıymışım..ameliyat ve tedavi oldum şuan her şey normal sağlığımda kilom da çok şükür...TSH, T3,T4 bi baktır istersen...Ben çok yiyorum ama kilo alamıyorum dediğmde doktor ''senin kilo alman imkansız , senin kilo alman şeker hastasına bir tepsi baklava yedirmeye benzer'' demişti...inşallah bi sıkıntı yoktur bünyen öyledir..gene de bi baktır için rahat olsun..

Alıntı neden öyle farklı çıktı anlamadım..kusura bakmayın kızlar;)

Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende kansızlıkta var acaba biraz alakası olabilir mi bilmiyorum.Ya zayıflığımdan en çokta giysi özelliklede alt kıyafeti alırken çekiyorum,özellikle ayak bileğimle diz kapaklarıma kadar olan yani baldırım yok kas nerdeyse yok denecek kadar,bildiğin değnek işte:DBildim bileli zayıfım bi dönem normale yaklaşmıştım ama baldır kısmı yine tahtaydı:Dpantolon bulamıyorum kısa eteklerse dolabım yerine rüyalarımı süsledi hep:D oooy oy..

evet bende en çokk kıyafetlerin güzel durmaması yüzünden şikayetçiyim zaten. onun dışındada birsürü şey var ama en çok o. yani kansızlık bendede vardı bi dönem ama kan ilacı alınca düzelmişti onla alakası varmıdır bilemedim ki.

Daha ne olsun :) aşırıda zayıf olmadığınızı düşünüyorum !!

aşırı olmayabilir ama kıyafetlerin kötü durması, kamburluğun çıkması falan hep bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. bide bacaklarda diz kapağının altında bi boşluk varya o kısım çok bende böyle çarpık gibi bişe ve onun zayıflıktan olduğunu söylüyolar o yüzden bu aralar baya taktım almalıyım kilo :))

Canım Ben de aynıydım 4 sene evvel koca bir ekmeği yerdim, vitamin içerdim ama inceciktim meğersem hipertiroid hastasıymışım..ameliyat ve tedavi oldum şuan her şey normal sağlığımda kilom da çok şükür...TSH, T3,T4 bi baktır istersen...Ben çok yiyorum ama kilo alamıyorum dediğmde doktor ''senin kilo alman imkansız , senin kilo alman şeker hastasına bir tepsi baklava yedirmeye benzer'' demişti...inşallah bi sıkıntı yoktur bünyen öyledir..gene de bi baktır için rahat olsun..

valla bu bahsettiklerni hiç bilmiyorum ama bi kere doktora gidip tiroidime baktırğımı çok iyi hatırlıyorum doktor hızlı çalışıyo demişti ama korkacak boyutta değildi.

Evet bayılırım :)) ama ne kadar yemeliyim bilmiyorum mesela ben düzenli değil çoğu zaman akşamları yerim ama oda işe yaramadı anlasılan nası yapsam ki :/

Aksatmadan hrrgece yatmadan yemelisin ama :))

bende alamıyorum. doktora gidip baştan aşağı test yaptırdım tiroid kan hersey ama hersey normal.
Sonra bomba diye süte karıstırılıp içilen bir toz aldım burada görüp topiği var. o çok aldırıyor tombiş tombiş oldu kalcam göbeğim :9:
Ama düzenli sabah aksam icmek lazım uzun zaman kullanmak gerek

bende çok aşırı zayıftım bir zamanlar şimdi tam istediğim kilodayım :21: kilo alıcam diye sağlıksız ve düzensiz beslenmemek en önemlisi galiba. ben diyetisyene gittim bir liste verdi. elimden geldiğince o listeye uymaya çalıştım. günlük almam gerekenden daha fazla kalori içeren bir diyetti bu ve gerçekten işe yaradı. ilk başta biraz zorlandım çünkü kahvaltı yapmayı falan pek sevmiyordum. sonradan alıştım tabi kilolar da gelmeye başladı :1: herkes farketti kilo aldığımı olumlu yorumlar tabi insanın moralini düzeltiyor. görenler çok güzelleşmişsin falan diye iltifat ediyordu hep:9: diyetisyen daha sonra normale indirdi diyetimi artık daha normal yiyorum ve gayet mutluyum :16: sende bir diyetisyene git istersen kilo almana engel olan bir hastalık falan yoksa diyetisyen işe yarayabilir :34:

bende alamıyorum. doktora gidip baştan aşağı test yaptırdım tiroid kan hersey ama hersey normal.
Sonra bomba diye süte karıstırılıp içilen bir toz aldım burada görüp topiği var. o çok aldırıyor tombiş tombiş oldu kalcam göbeğim :9:
Ama düzenli sabah aksam icmek lazım uzun zaman kullanmak gerek

Nerden aldınız ? Bide kac kilo aldirdi ne kadar surede :) bende almayi dusunuyorum da ..

Nerden aldınız ? Bide kac kilo aldirdi ne kadar surede :) bende almayi dusunuyorum da ..

Açıkcası ben cok aradım google a bomba ilaç yazdıgımız zaman sanalpazar dıye bır sıte cıkıyor oradan aldım. reklam olarak gorulmesın cunku bulamadım hıc bır yerde arkadasların söyledıgı ahmet ısımlı kısının telefonunu bulamadım. o dedıgım sıtede farklı satıcılarda var hangısıne aklın yatarsa alabılırsın

Açıkcası ben cok aradım google a bomba ilaç yazdıgımız zaman sanalpazar dıye bır sıte cıkıyor oradan aldım. reklam olarak gorulmesın cunku bulamadım hıc bır yerde arkadasların söyledıgı ahmet ısımlı kısının telefonunu bulamadım. o dedıgım sıtede farklı satıcılarda var hangısıne aklın yatarsa alabılırsın

Hmm tamam canm tesekkur ederim ne kdar surede kac kilo aldiniz :) cok soru soruyorumda kusura bakmayn :))

Hmm tamam canm tesekkur ederim ne kdar surede kac kilo aldiniz :) cok soru soruyorumda kusura bakmayn :))

duzenli olarak uyguladım sabah aksam vede normal sute degıl kutulu muzlu sutler var ya kucuk onlardan aldım bır suru sabah aksam bır bardak muzlu sute bır tatlı kasıgı katıp ıctım bır haftada 2 kılo aldım hemen farkedıyo şişiriyo hafif gibi..

duzenli olarak uyguladım sabah aksam vede normal sute degıl kutulu muzlu sutler var ya kucuk onlardan aldım bır suru sabah aksam bır bardak muzlu sute bır tatlı kasıgı katıp ıctım bır haftada 2 kılo aldım hemen farkedıyo şişiriyo hafif gibi..

Canim anlamdm ne yaptigini ben cicibebeyle sutle kilo aldim ama biraz daha almak istyrm ama biktim cicibebe sutten sen ne yaptin anlayamadim :))

Canim anlamdm ne yaptigini ben cicibebeyle sutle kilo aldim ama biraz daha almak istyrm ama biktim cicibebe sutten sen ne yaptin anlayamadim :))

bomba isimli kilo aldırıcı toz canım bu. cok etkili bende burdaki konualrdan gördüm

bomba isimli kilo aldırıcı toz canım bu. cok etkili bende burdaki konualrdan gördüm

Korkuyorum aldgim kiloyu verirsem ilxa sonucta canim ondan dolayi ilac kullanmiyorum

Back