• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 'Yuh çekersen tokadı yersin'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
16 Mayıs 2014 - 18:35

Erdoğan: 'Yuh çekersen tokadı yersin'

tokdayersgi.jpg

Çarşamba günü yaşanan olaylara ilişkin bugün yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde Başbakan Erdoğan'ın vatandaşların olduğu bölgeye giderek vatandaşlarla konuştuğu ve "Sen bu ülkenin Başbakanı'na yuh çekersen tokatı yersin' dediği duyuldu.
İşte o görüntüler:

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/erdogan-yuh-cekersen-tokadi-yersin-haberi-92555

Son düzenleme:
haberde izledim bunu
geçmiş korumaların ardına
korumasız olsun da desin şu lafı nolur ya

her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?

MİLLETİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

Sedyeyi kirletmemek için “çizmemi çıkartayım mı?” dedi işçi.

Yavrum, ben senin çizmene kurban olurum.

Deprem enkazının altında uzun süre kalan Mesut, doğal olarak altını ıslatmıştı. Kendini çıkartanlara “Abi kurban olayım elleme, altım ıslak.” demişti.

Bazılarımız niçin bu kadar terbiyeli de, bazılarımız niçin bu kadar terbiyesiz? Aşırı terbiyelileri de biz yetiştirdik, aşırı terbiyesizleri de biz yetiştirdik.

Şahsım adına bir öğretmen olarak milletimden özür diliyorum.

Prof.Dr. Üstün Dökmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MİLLETİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

Sedyeyi kirletmemek için “çizmemi çıkartayım mı?” dedi işçi.

Yavrum, ben senin çizmene kurban olurum.

Deprem enkazının altında uzun süre kalan Mesut, doğal olarak altını ıslatmıştı. Kendini çıkartanlara “Abi kurban olayım elleme, altım ıslak.” demişti.

Bazılarımız niçin bu kadar terbiyeli de, bazılarımız niçin bu kadar terbiyesiz? Aşırı terbiyelileri de biz yetiştirdik, aşırı terbiyesizleri de biz yetiştirdik.

Şahsım adına bir öğretmen olarak milletimden özür diliyorum.

Prof.Dr. Üstün Dökmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eğitmenlerin bunda hiç bi suçu yok
kişinin içinde olacak bazı şeyler
yürekten gelecek

her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?

Iyi misiniz????

YUUUUH oldu mu?
Korumasız söylesene bunu delikanlı?
Herkes yapar bunu kolaydır bi de yanında kimse olmadan karış insan içine.
Bir tabur asker,polis korumalarınla ettiğin bu lafla delikanlılık olmuyor.
Bu halk zamanında sana bir tokat atacak kalkamayacaksın yerinden bak gör!

LG-P710 Tapatalk

[video=dailymotion;x1v1w4z]http://www.dailymotion.com/video/x1v1w4z_basbakan-erdogan-yuh-cekersen-tokati-yersin_news[/video]

Basbakani yuhlayanlar provakator degil. Acili aileler. Anlayin artik bunu..

hangi açıdan ?

ve bitane soru işareti koyarsanız anlarım saygı çerçevesi içinde konuşcaksak konuşalım

Soru işareti sayisi mesaj yazabilmek için en az 15 karakter isteniyor. Bu yuzden cok. Saygiyla alakası ne? Yazdıklarinizdan pek bi şey anlamadım da o bakimdan sordum.

Hoopp padişahım bunlar nasıl laflar senden büyük Allah var !!

Bunun adı resmen iktidar zehirlenmesi.
Başka tanımı yok şu andaki başbakanın ruh halinin.
Hani bdv'de dıyoruz ya tedavi görmen şart.Aynı bu durum işte.

haksever;35330890[COLOR="#FF0000" .!.:
]her zman dik duruşuyla ülkemizi dışarda savunmasıyla övünürdüm [/COLOR]ama son zmanlardaki öfke konrolsüzlüğü yüzünden hiç göz yumamıcam bi üslup içinde başbakanımız provakotörlere yapılnlar mustahak diyorum ama bu cahil halk bi an galyana gelip mi yuhluyo anlamıyorumki başbakanda yanına gelip he şimdi söyle derdini yuhla hadi diyincede aykalrı birbirine dolanıyo korkuyolar bi haltı yiyosun madem arkasında dur duramıcan maden otur oturdugun yerde saçma sapan bi görüntü kim suçluı tükürdügünü yalayanmı yalatan mı?

Kırmızılı yazdığınız yerler...Ben yurtdışında yaşıyorum ve çoğunlukla oranın haber sitelerinden de takip ediyorum olayları.Avrupa'daki insanların çoğunluğu RTE'yi barbar bir diktatör olarak görüyor ve Türkiye'yi de İran'a benzeteceği söyleniyor.Ve bu adam bu tip hareketlere devam ettikçe Türkiye'nin dışarıdaki kötü imajı pekişiyor.Ve insanlar bu ülke mi AB'ye girecek şimdi,vizeler kalkmasın diyorlar.Ve bunu diyen insanlar Orta Doğu'daki planları için böyle konuşan politikacılar değil bildiğin halk.Hiç kusuruma bakmayın ama biz bir zamanlar dünya üzerindeki en demokratik en özgürlükçü Müslüman ülke olmakla övünürdük şimdi bu son olaylardan sonra insanların gözünde yeniden Ortaçağ hukuk kurallarıyla yaşayan,İran prototipi bir ülke konumuna düştük.Yüreğiniz el verecekse size seve seve haber linkleri veririm hem Avrupa'dan hem ABD'den,alttaki okuyucu yorumlarını okuyun lütfen bir görün başbakanımız dik duruşuyla ülkemizi dışarıda nasıl savunuyor.​

Son düzenleme:
Back