Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kısakollutişörtler hiç giyilmeyenler var fatrmagülün elbisesi hiç giyilmedi o mavili elbise evde bir ik kere giydim taşınıyorum 3 odalı evden 2 odalıya gidiyorum ve elimde daha çok varkaacanın bıcak catal takımı yemek servis takımı nişan elbisesi ayakkabı bu yüzden çıkarıyorum hepsi temizdir yalnızca hurcda duruyoalrdı aklacak olursanızda hepsin yıkayıp ütüleyip öyle göndericem kırışıklar çünkü
cnm beden ve fiyatları
Slm. Eşofman altları ve 5. Resimdeki tişörtün beden ve toplu fiyatını verir misin?
Canim kusuruma vakma ben tasinma telasesinden giremedim simdi baktim 3 tl canim alt esofmanlar tisortler 3 tl bedeni m![]()
Canım ben s giyiyorum. Bana büyük gelirler. İyi satışlar
Canim o pembe alt esofmana bakmam lazim oglumu uyutuyorum hemen bakarim diger yanindaki alt l digerleri m takim 5 tl gerisi 3 tl
takım olanın bedeni nedir bana l beden lazım..42 ye yakın olcak yani...tişortlar Lbeden mi cnm öyleyse tamamdır
canım hırkaların beden ve fiyatları nedir birde beyaz çizgili olan tunikmi gömlekmi onu fiyatı nıda söylersen
canım hırkaların beden ve fiyatları nedir birde beyaz çizgili olan tunikmi gömlekmi onu fiyatı nıda söylersen