Konya'da Kız İstemeye Giden Damat İçtiği Kahveden Zehirlenerek Öldü

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.578
34
Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.m ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin H.g damadın kahvesinin içerisine peynir,reçel,domates,tuz,yağ ,şeker,yumurtanın sarısı ve bal koydu.damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi.gece 02,05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı.. ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi.

http://www.haberlerege.com/?Syf=18&Hbr=673126&%2FKonyan%C4%B1n-s%C3%BCvari-il%C3%A7esinde-k%C4%B1z-istemeye-giden-p.k-ve-ailesi#.U2lhOZa7xqg.facebook

Bu gerçek mi acaba yaa, zaytung haberi gibi. :KK53: Başka kaynakta da bulamadım gerçi ama bilemedim, tövbe yarabbim şaka gibi.

Ben de baharat karışımı yapacaktım sonra annemler nişanlıma acıdı yapma öyle şeyler dediler de son anda vazgeçtim iyi ki yapmamışım çocuğa. :KK52:

Gerçekten artik insanlarimiz adet adet diye hem abartiyorlar hem sapitiyorlar. Bu adam bu saçma sapan adetten dolayi hayatini kaybetti.
Bdv'de birçok çift saçma sapan adetlerden dolayi ayriliyorlar. Yani gerçekten adet diye iyi birsey oldugu bir kaide yokki.

Gerçekten artik insanlarimiz adet adet diye hem abartiyorlar hem sapitiyorlar. Bu adam bu saçma sapan adetten dolayi hayatini kaybetti.
Bdv'de birçok çift saçma sapan adetlerden dolayi ayriliyorlar. Yani gerçekten adet diye iyi birsey oldugu bir kaide yokki.
Müslüman Adetlere Göre Değil, Ayetlere Göre Yaşar.

yalan haber olabilir, hiç bir haber ajansının adı yok ve zaten peynir,reçel,domates,tuz,yağ ,şeker,yumurtanın sarısı ve bal kahve fincanına sığmaz

X