8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyordum

sanzatu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
2
0
sıkıntılarım iyice arttığında yakın bir arkadasımı aradım dedim ki; bana bak 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum.. bi kızdı parladı olduğu yerden sıçradı tahmin ediyorum.. dedi ki; çabuk kalk buraya gel.

dedim tabi ki gelirim ama çabucak gelemem çünkü biliyosun 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum..

olsun dedi, geçte olsa gel yanıma..

ağır ağır yavas yavas gittim dedim ki evet işte karsındayım.

neyin var dedi bana ? dedim ya 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum...

o halde dedi, sana ne yapacagımız belli. mutfaga gitti cekmeden satır aldı, aldıgı satırı babaanesinin tülbentine sardı sonra üzerine çiğ et koydu bana verdi.

napayım bunları dedim .

dedi git bunu yastıgının altına koy evdeki bütün pencereleri aç sonra napıyossan yap geçer.

emin misin diye sordum.

eminim dedi. bana bak dedim ben kendimi 8 9 senedir iyi hissetmiyorum

bu nasıl geçirir sıkıntıyı dedim.. bilmiyorum ben hep böyle yapıyorum dedi.

sıkıntılı insanlara da bunu tavsiye ediyorum..

gittim dediklerini yaptım gercekten işe yaradı.

1 hafta sonra aradım tesekkür ettim.

dünyada bir ilk mutsuzlugun formülü bulunmuş türk milletinin gözü aydın cok sükür bütün sorunumuzda buydu zaten...

6 kere "8-9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum" yazmissiniz.. Bu arada gecmis olsun ki gecmis zaten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendemi yapsam ki acaba ama bende satir yok:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sıkıntılarım iyice arttığında yakın bir arkadasımı aradım dedim ki; bana bak 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum.. bi kızdı parladı olduğu yerden sıçradı tahmin ediyorum.. dedi ki; çabuk kalk buraya gel.

dedim tabi ki gelirim ama çabucak gelemem çünkü biliyosun 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum..

olsun dedi, geçte olsa gel yanıma..

ağır ağır yavas yavas gittim dedim ki evet işte karsındayım.

neyin var dedi bana ? dedim ya 8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum...

o halde dedi, sana ne yapacagımız belli. mutfaga gitti cekmeden satır aldı, aldıgı satırı babaanesinin tülbentine sardı sonra üzerine çiğ et koydu bana verdi.

napayım bunları dedim .

dedi git bunu yastıgının altına koy evdeki bütün pencereleri aç sonra napıyossan yap geçer.

emin misin diye sordum.

eminim dedi. bana bak dedim ben kendimi 8 9 senedir iyi hissetmiyorum

bu nasıl geçirir sıkıntıyı dedim.. bilmiyorum ben hep böyle yapıyorum dedi.

sıkıntılı insanlara da bunu tavsiye ediyorum..

gittim dediklerini yaptım gercekten işe yaradı.

1 hafta sonra aradım tesekkür ettim.

Burada koptum olaydan çünkü 8-9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum:KK31:

Bu nedir yahu:KK14:

8 9 senedir kendini iyi hissetmiyosun hiç dr a gitmek aklına gelmedimi :KK60: çok komik ya o satırla ne yapıcakmışsın acaba çok merak ettim :KK53:

Evet odul "8 9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum" adli kisa, kisa oldugu kadar da sacma hikayeye gidiyor...:KK9:

300-500 gibi olmuş ha

sekiz dokuz sekizzzdee dokuzzz seskkiiizz dokkuuuzzz ahada böyle yapınca keyfin yerine gelir :KK53::KK53:

birinin şarkısını / şiirini alıp bu bölümde ruh sağlığı problemi gibi paylaşmanızın anlamı nedir???

meraktan sordum yoksa sakıncası yok..

Ya siz yazmaya devam edin lutfen bir konu acip kaciyorsunuz olmuyor. K.K'nin sizin gibi uyelere ihtiyaci var. Arada gulmek iyi geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen grafikersin, kocan demirci ustası :KK37: sen cinsel sexte yapmadıydın evlenmeden önce, :KK37: bide vaginan yeşil, eh doğal olarak mutsuz olursun oğluummm:KK37::KK37::KK1::KK1::KK52::KK35:

Bi karar ver 8 mi 9mubide babaanemin degilde anneannemin tülbenti olmazmi:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ela göz siyah saç anladım da.
Buğday tenle nasıl bişi olur ki :KK70: :KK70: :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X