• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekru incili tasli abiye satiyorum

Mahidevran85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
1.728
34
113
Tekirdağ
Kuru temzleme yapilmistr. Tesetture uygun olsn die kol yaptrmstm dileyen cikarttrablir. Sade ve şik abiye arayanlara duyrulur. Fiyati ozelden konusalm:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399471280134.jpg
    $1399471280134.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 520
Bugun saat gece saat 12 ye kdar siparisi verene kargosu hediyeeeeeee;))

Bedeni nedir ve fiyati nedir canim?

38 beden cnm 40 ada olur fiyati 250. Kargo bna ait. Agir elbise kargoda baya tutuo fiyat olarak. Istersen 200 ver kargo sana ait olsun??

Cok tskler canim haklisin elbise cok guzel hakediyordur da bu fiyati ama benim butcemi asti. Hayirli satislar sana :)

Cok tskler canim haklisin elbise cok guzel hakediyordur da bu fiyati ama benim butcemi asti. Hayirli satislar sana :)

Saol cnm ama ederinn de altnda. daha uyguna vereyim dicem ama moda evinden aldgim icn pahaliydi baya biraz daha indireblrm ama sadece biraz:))

Kizlar abiyem herkese pahaliya gelio. Bu sebeple fiyati dusuruyorum kargo dahil 200 e vericem. Son fiyattir...

Abiye moda evinn kilifi icnde gonderilecektr.. kuru temizleme masrafi arti kargo masrafi yoktur. Ev ortamnda giyilmis. Modern şık sade ucusucus bir yaz abiyesidir. Dileyene ayakkabilarda gonderilecektir. Inci rengi sedefli platform topuklu ayakkabi. (Ayakkabinn fiyati dahil degildir)

200 tl ye çok güzel abiyeler var hemde sıfır bence biraz daha düşürmelisin fiyatı

200 tl ye çok güzel abiyeler var hemde sıfır bence biraz daha düşürmelisin fiyatı

Haklisin cnm da 50 lirayada sifir abiye var. 650 liraya aldgm abiyemi cok makul tutarak 200 tl ye satiyorum. Kuru temzleme ve kargoyu dusersenz aslnda cok cok daha uyguna geldgni hesaplayablrsnz.

evet çok güzel görmüştüm daha önce gezerken ama nişan faslini kapattım ben sırada kına ve düğün Var :))

Back